Portekiz'de Haftanın Maçı: Porto-Benfica Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Portekiz Ligi'nde 10. hafta büyük bir heyecana sahne olacak. Lider Benfica'nın üç puan gerisinde bulunan Porto evinde Benfica'yı konuk edecek. Haftanın heyecan dolu maçlarından olacak olan Porto-Benfica maçı öncesinde taraftarlar maça dair bilgileri araştırmaya devam ediyor. Peki Porto-Benfica maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte detaylar.

Porto 6 Maçtır Kaybetmiyor

Clubbe Brugge'e evinde 4-0 mağlup olduktan sonra 6 maça çıkan Porto bu maçlardan 5 galibiyet 1 de beraberlik aldı. Son olarak Portekiz Kupası'nda Anadia ile karşılaşan Porto maçı 6-0 kazandı. Ligde 9 maçta 7 galibiyet 1 beraberlik 1 de mağlubiyeti bulunan mavi-beyazlılar Benfica'nın 3 puan gerisinde 22 puanla 2. sırada yer alıyor. Benfica maçı öncesi Porto'da sakat veya cezalı futbolcu bulunmuyor.

Benfica Ligde Mağlup Olmadı

Portekiz Ligi'nde 9 maça çıkan kırmızı-beyazlılar 8 galibiyet 1 beraberlik ile 25 puan topladı ve ligde lider durumda. Kupa maçında Caldes deplasmanına çıkan Benfica maçı 6-4 kazandı. Ligde ise son olarak evinde Rio Ave'yi konuk eden Benfica, 4-2'lik skorla üç puanı hanesine yazdırdı. Porto karşısında Morato ve Lucas Verissimo sakatlıkları sebebi ile forma giyemeyecekler.

Porto-Benfica Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta?

21 Ekim Cuma günü Estadio Do Drago'da oynanacak karşılaşma saat 22.15'te başlayacak.

Porto-Benfica Maçı Hangi Kanalda?

Porto-Benfica arasındaki heyecanlı mücadele Smart Spor ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

Popüler İçerikler

Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
Evde de Yapsak Ucuz Değil: Fatih Altaylı Evde Yaptığı Patlıcan Musakkanın Maliyetini Hesapladı
Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!