Portakal'dan Kılıçdaroğlu'na: 'Biz Sizin Askeriniz Değiliz, O Koltukta Oturmamanız İçin Mücadele Vereceğim'

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu geçtiğimiz günlerde Alişer Delek'in moderatörlüğünde gerçekleşen “Liderler Özel” programında Uğur Dündar, İsmail Saymaz ve İpek Özbey’in sorularını yanıtlamıştı.

Kılıçdaroğlu o programda ise, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin kaybedilmesi ile ilgili 'Ortaya çıkan tablo ağır bir yenilgi değildir. Sizin de bu cümleyi kurmanızı doğru bulmam' demişti.

Fatih Portakal ise Kılıçdaroğlu'nun o sözlerine sert tepki gösterdi ve "Biz sizin askeriniz değiliz. Gururla ayrılabilirsiniz ama bu şekilde pişkinlik içerisinde bulunuyorsunuz" dedi.

Portakal sözlerinin devamında ise, 'İnsanlar sizin sözlerinizi bile merak etmiyor artık. O koltukta oturmamanız için mücadele vereceğim' dedi.

İşte o anlar: 👇

Popüler İçerikler

JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Tekirdağ'da İstismara Uğrayan 2 Yaşındaki Sıla Bebekle İlgili Korkunç Detaylar: Vücudunda Diş İzleri!
YORUMLAR
12.06.2023

KK, o koltuğa Reis'e hizmet etsin diye oturtuldu... "Hizmetlerine" "teşekkür" edip güle güle demenin zamanı geçti bile... 😡😡😡

12.06.2023

la bu chp'de sıktı artık amq. biri diktatör koltuktan kalkmıyor diğerleri yusuf yusuf aday olmaktan korkuyor. bir sikim olmaz bu partiden.

12.06.2023

Arkadaşlar kemal kılıçdaroğlu yanlış açıklamalarda bulunuyor ama kaybetmede suçu yok türkiye' deki sosyoloji yüzünden kaybettik . bizim insanımız demekte istemiyorum ama gene diyeyim bizim insanımız güzellikten anlamaz bunu bir kere daha gördük . o yüzden en azından muhalif kesimin umudunu tazelemek için kurultayda kemalin koşulsuz şartsız ekrem için destek vermesi gerekiyor yok efendim ben gene seçileyim diye tutturur ve kendini tekrar başkan seçerse harbiden ayıp eder ve ona olan sempatiyi kaybeder buda partinin oyuna zarar verir .

TÜM YORUMLARI OKU (36)