Mia Khalifa'dan Çarpıcı Açıklama: 'Mücadelem Pornhub'la Değil, BangBros'la'

Yetişkin film yıldızı neden sektörü bıraktığını 4 yıl sonra açıkladı. Ayrıca IŞİD'den ölüm tehditleri alan Mia Khalifa'nın cinsel içerikli videolarının kaldırılması için imza kampanyası başlatıldı. İşte detaylar.

Bir dönem birkaç ay da olsa yetişkin film sektöründe çalışan ve şu an 27 yaşında olan Mia Khalifa'nın neden bu işi bıraktığı merak konusuydu.

Suskunluğunu bozdu ve Bang Bros adlı şirketin altı yıl önce çekilen videoları yeniymiş gibi öne çıkarmasından ve insanların kendisini hâlâ sektörde sanmasından şikâyet etti.

Neden bıraktığı konusunda da açıklama yaptı; "Ölüm tehditleri beni yaralıyor."

Konuyla ilgili olarak yazdığı Tweet’te, Khalifa; 'Mücadelem Pornhub’la değil, BangBros’la. Pornhub, güçlü, bağımsız ve girişimci kadınların kendi içeriğini yaratıp dağıttığı bir platform.

Bangbros’un 6 yıl önceki videolarımı yeniymiş gibi öne çıkararak bana zarar vermesini ve milyonlarca insanın hala bu alanda aktif olduğumu düşünmesini durdurmak istiyorum. Ölüm tehditleri duygusal olarak beni yaralıyor. Yıllardır alışverişe giderken bile kendimi güvende hissetmiyorum' dedi.

Twitter üzerinden yaptığı açıklamalarda ve rahatsızlıklarını belirten Khalifa'nın imdadına bir hayranı yetişti.

Kia Flowers adlı bir hayranı bu konuyu sona erdirmek için Khalifa’ya yardım etmeye karar verdi. Change.org üzerinden 'Mia Khalifa İçin Adalet (Justice For Mia Khalifa)' başlığı ile kampanya başlatan Kia Flowers, insanları Khalifa’ya destek olmaları için davet etmekle kalmadı ayrıca cesaretlendirdi.

'Justice for Mia Khalifa (Mia Khalifa İçin Adalet)' kampanyasını şimdiden 550 bin kişi imzaladı. Hedef 1 milyon imza!

25 Haziran'da başlayan kampanya için ilk hedef 300 bin imza olarak belirlenmesine rağmen yakalanan ivme ile 550 bin imzaya ulaşıldığı için hedefi 1 milyona yükselttiler. Ancak bu rakamın 3 milyona kadar ulaşılacağı tahmin ediliyor.

Mia Khalifa'nın takipçileri sosyal medyada #JusticeForMia hashtag'iyle destek veriyor

Başlatılan imza kampanyası için ise şu açıklama yer aldı: 'Şu an 27 yaşında olan Mia Khalifa, 2014’te 3 ay gibi kısa bir süre yetişkin film endüstrisinde yer aldığında 21 yaşındaydı. Videoları sayesinde milyon dolarlar kazanan Pornhub ve BangBros’tan yalnızca 12 bin dolar kazandı.

Kötü bir şöhret kazandıran türbanlı videosu nedeniyle 2014’ten beri IŞİD’den ölüm tehditleri alıyor. Mia, yaşadığı travmalar ve zorbalıklar için terapi görüyor. Bizler Khalifa’ya alan adının geri verilmesini, videolarının kaldırılmasını ve Mia Khalifa’nın finansal yıkım yaşamamasını istiyoruz. Mia, yetişkin film endüstrisindeyken verdiği kararlardan dolayı pişman olduğunu defalarca belirtti.'

Instagram'da da bu kampanyaya ilgi gün geçtikçe artıyor.

Change.org'da başlatılan 'Justice for Mia Khalifa' imza kampanyasını görmek için tıklayınız.

Popüler İçerikler

Yeniden Refah Lideri Fatih Erbakan Rakamları Paylaştı: "MHP'yi Geride Bıraktık"
Merve Taşkın Sevgilisinden Gördüğü Şiddeti Paylaştı: "Cinsel Organıma Tekmeler Atıyordu"
Bir Dönemin En Parlak İş Fikriydi: İnternet Kafeler Mazi Oluyor!