Popstar Mehtap, Tatil İçin Gittiği Amsterdam'da Soyuldu: ''Şu Anda Üstümdekilerle Kaldım''

Popstar Alaturka yarışmasıyla tanınan Mehtap Yılmaz, sık sık gündeme gelen isimlerden biri. Katıldığı televizyon programlarında iddialı açıklamalarda bulunan şarkıcı, sosyal medyayı da oldukça aktif kullanıyor. Ünlü isim, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla tatil için gittiği Amsterdam'da tüm eşyalarının çalındığını söyledi.

Popstar Alaturka yarışmasıyla yıldızı parlayan Mehtap Yılmaz, özel hayatıyla da sık sık gündeme gelen isimlerden biri.

Yarışmadan ödülle ayrıldıktan sonra şarkıcılığa yönelen Yılmaz, pek çok şarkıya ve albüme imza attı.

Hatırlarsınız geçtiğimiz aylarda 2.sayfa programına konuk olmuş ve Lerzan Mutlu ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu.

👇

Popstar Mehtap ve Lerzan Mutlu Küslüğünün Arkasında Yatan Çatlak Şanzel Ayrıntısı ve Bilinmeyen Tüm Detaylar

Sosyal medyayı da sık sık paylaşımlar yapan ve geniş bir takipçi kitlesine sahip olan şarkıcı, son paylaşımıyla gündem oldu.

Tatil için gittiği Amsterdam'da otoparkta bulunan arabasının camının hırsızlar tarafından patlatıldığını ve tüm eşyalarının çalındığını belirtti.

Paylaşımında ''Amsterdam maceramın sonunda soyuldum arkadaşlar. Valizim, pasaportum, param, çantam, her şeyi almışlar. Şu anda üstümdekilerle kaldım.'' diyerek yaşadığı şoku anlattı.

İşte o paylaşım;

Popüler İçerikler

Öldürülen 8 Yaşındaki Narin’in Amcası Salim Güran ‘Yüksek Güvenlikli Hücre’ye Alındı
Suudi Prens Selman Filistin Meselesiyle İlgili Tuhaf İfadeler Kullandı
Hayatına Son Veren TikTok Fenomeni Kübra Aykut'u İntihara Götüren Detayları Arif Verimli Yorumladı
YORUMLAR
02.05.2023

abla malum partili olduğun için üzülmedim pasaportunu da almışlardir lar umarım oy kullanamazsın

02.05.2023

Hep Redlight District bunlar, kim gitese soyu(n)luyor...

02.05.2023

Ahir ömrümde 4 kere Amsterdam’a gittim, kısmet Ağustos ayında da gideceğiz, şu an vize süresindeyim, hiç böyle bir şey başıma gelmedi/duymadım. Aklı olan zaten pasaportunu/fazla parasını/değerli eşyasını üzerinde taşımaz, odasında bırakır. Kuzenimle gittim hepsinde de, kısmet şimdikine de. Kankamdır kendisi. 😁 Redlight’ı da gezdim, sex müzesini de gördüm, erotic show GÖSTERİSİ ne de girdim, erotic shoplara da girdim baktım, sex işçilerinin ışıklı camlarının önünden de geçtim kimisi öpücük bile attı 😄 ama inanın hiç taşkınlık görmedim. Zaten Redlight Amsterdam’ın güvenlik bakımından en sıkı yeri.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ