Popstar Mehtap "Dilber'i Çok Sevdim" Diyen İnci Taneleri'nin Yıldızı Hazar Ergüçlü'ye Fena Çıkıştı

Popstar Mehtap 'Dilber'i çok sevdim' diyen İnci Taneleri'nin yıldızı Hazar Ergüçlü'ye sert çıkıştı. Mehtap Yılmaz'ın Hazar Ergüçlü'ye söyledikleri sosyal medyada gündeme geldi.

Magazin gündeminin bu sıralar en çok konuşulan isimlerinden bir tanesi Popstar Mehtap olarak da tanıdığımız Mehtap Yılmaz biliyorsunuz ki.

Mehtap Yılmaz, son olarak dans sahneleriyle gündemden düşmeyen Dilber karakteri hakkında söyledikleriyle gündeme gelmişti.

Hülya Avşar ile akraba olduğunu açıklayan Yılmaz, geçtiğimiz saatlerde pavyonlar için "Bir tek sevişmedikleri kalıyordu yani sevişmeye kadar gidiyorlardı..." diyerek tepkisini de ortaya koymuştu.

Mehtap Yılmaz, bu sefer de "Dilber'i çok sevdim" diyen Hazar Ergüçlü'ye söyledikleriyle gündeme geldi.

"Orada acılar içerisinde çalıştırılan kadınların üzerinde tepiniyorsun, bir de bundan gurur duyuyorsun" diyen Yılmaz, Ergüçlü'ye fena çıkıştı.

Yılmaz, aynı zamanda Ergüçlü'ye söylediği "Kız kardeşin pavyonda çalışıyor olsaydı aynı göbeği atar mıydın? Genç kızları özendirmeye devam et Hazar Hanım" cümleleriyle dikkat çekti.

Ergüçlü'den bu yorumlara bir karşılık gelir mi bilemiyoruz. Peki siz Mehtap Yılmaz'ın söyledikleri için ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım!

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yanlışlıkla Orijinalini Paylaştı: Bircan Bali'nin Photoshoplu ve Photoshopsuz Halini Görenler "Pes" Dedi
Özlem Öz'ün Yağmurda Şemsiyeyi Kızı Yerine Kendine Tutması Mutlu Aile Tablosunun Gösteriş Olduğunu Düşündürttü
Leopar Kürkünü Takınan Hadise'nin Meme Dekoltesi Estetiğin de Bir Sınırı Olması Gerektiğini Düşündürttü

Popüler İçerikler

Cumhurbaşkanlığı Uçağını Kullanan Gazeteci Emin Pazarcı'dan Olay Yaratan Paylaşım: "Höst, Helaldir Helal"
Yeni Rekor Kilidi Açıldı: Popstar Yarışmasıyla Akıllara Kazınan Bayhan Dünya Listesi'nde Zirveye Yerleşti!
Doğukan Güngör, "Kızılcık Şerbeti Bitsin" İddialarına Son Noktayı Koydu!
YORUMLAR
16.02.2024

Konuşmayayım konuşmayayım diyorum da, sussam gönül razı değil... Kafa kesmeli, adam biçmeli Kurtlar Vadisi'ne bu kadar tepki göstermediniz zamanında!Yalıçapkını'nı ağzınızın suyu aka aka izliyorsunuz! Dedesi yaşındaki evli adama aşık olan kıza da(Alev miydi neydi)tepki göstereni görmedim. Lise dizilerinde uyuşturucu, taciz, tecavüz, zorbalık ne ararsanız var ve hepsini izlediniz! Çakır'ın, Bihter'in cenaze namazını kılan, kılıçla Diriliş Ertuğrul izleyen millet kalkmış Türk sinemasının en iyi filmlerini yapan adamlardan birinin dizisini eleştiriyor, inanılmaz bir şey. Mehtap sen de boş konuşma kız oyuncu ve işini yapıyor. Karakterini sevmesi en doğal hakkı, sana mı soracak? Her izlediğinize özenmeyin ablacım kafatasınızın içinde beyin yerine saman balyası mı var? Özenecekseniz Âzem Hoca'ya özenin madem şiir gibi karakter. Ona özenmezsiniz ama değil mi...

16.02.2024

Kadın oyuncu senaryoyu okumuş haftalık güzel ir ücrette anlaşmış oynuyor. Ne cahil milletiz arkadaş evet doğru bir sürü beş para etmez dizi var bu ülke de ama hiç birinin sorumlusu oyuncular değil. Onların da tek derdi işlerini yağıp para kazanmak. Madem özendirme diyeceksin onu yazar a ve yayınlayan kanal a demen lazım ama onların derdi de aynı. Yani yağışması gereken tek şey izlediği şeylerden etkilenmeyecek kadar kendini ve beynini geliştirebilmek

16.02.2024

Meyve veren ağaç taşlanır, prim yapmaya çalışan hanımefendide en önde taşlayanlardan.

TÜM YORUMLARI OKU (12)