Pop Kraliçesi Beyoncé'den İş Konusunda Öğrenmeniz Gereken Başarı Dersleri

Geçen haftaki içeriğimize göz atmayı unutmayın. 👇

Fenty Markasıyla İş Dünyasında da Başarısını Kanıtlayan Rihanna'dan Başarı Dersleri

Beyoncé'nin müzikteki başarısını bilmeyen yoktur herhalde...

www.instagram.com

Kendisi güçlü duruşu ve mükemmel sesiyle hepimizi yıllardır etkilemeye devam ediyor. Üstüne bir de kendi markasını yaratarak iş dünyasında elde ettiği başarısını da ekleyince Beyoncé'nin yapamayacağı hiçbir şey yok gibi görünüyor. Onun başarı derslerini merak ediyorsanız gelin haydi birlikte göz atalım...

1. Kendiniz olun.

www.instagram.com

Beyoncé'nin başarısının arkasında yatan nedenlerden biri kendisi gibi davranması ve başka kimseye benzemeye çalışmamasıdır. Destiny’s Child grubundan ayrılıp kariyerine tek başına devam ettikten sonra kişiliğini şarkılarına daha da çok yansıttı. Kendi yolundan gitmesi ve başkalarından etkilenmeden işlerini yürütmesi iş dünyasında kendiniz gibi olmanın ne kadar önemli olduğunu gösteriyor.

2. Tutarlı olun.

www.instagram.com

Destiny’s Child'ın 1999'da Columbia Records ile 'The Writings On The Wall' albümünü çıkararak büyük başarı elde etmesi. zamanlarını aldı.  O zamandan beri Beyoncé tutarlı bir şekilde yoluna devam etmeye ve hayranlarını sevindirmeye devam ediyor. Onun hiç pes etmeden ve durmadan yeni şeyler üretmesi ve giderek büyüyen bir hayran kitlesine sahip olması da tutarlığın önemini hatırlatır nitelikte.

3. Müşteri kitlenizle bir bağ kurmalısınız.

www.instagram.com

Beyoncé, markasının hayranlarıyla ve müşteri kitlesiyle bağlantısı olmasına ve onların değerli hissetmesine hep özen göstermiştir. Başarılı iş insanları müşterilerini ilk sıraya koyarlar. Siz de müşterilerinize değer vermeye ve onlarla bir bağ kurmaya özen göstermelisiniz.

4. Risk almalısınız.

www.instagram.com

Beyoncé'nin 2018 yılındaki Coachella performansı herkes tarafından hatırlanıyor. Kendisi festivale farklı bir bakış açısı getirilerek ve çok büyük bir prodüksiyon hazırlayarak bunu başardı. Siz de işinizde ilerlemek ve hatırlanmak istiyorsanız risk almalı ve düşüncelerinizi göstermekten korkmamalısınız.

5. Beklenmeyen ve farklı işler yapmalısınız.

www.instagram.com

Beyoncé, 2013'te gecenin ortasında birden yeni bir albüm yayınladı. Beyoncé, Instagram'da 'Sürpriz' yazan bir gönderisiyle hayranlarını şaşkına çevirdi ve medya dünyasını çılgına çevirdi. Geleneksel pazarlama yöntemlerine göre beklenmeyen işler yapmamalı ve yapacaklarınızı önceden duyurmalısınız. Fakat Beyoncé'nin bu başarısı beklenmedik işlerin de başarılı olabileceğini ve büyük yankı uyandırabileceğini gösteriyor.

6. Başarı zaman alır.

www.instagram.com

Beyoncé bize başarının bir gecede oluşmadığını ve zorluklarla karşılaşmadan başarılı olunamayacağını gösteriyor. Beyoncé bize başarıya ulaşana kadar bir süreç geçmesi gerektiğini gösteriyor.

7. Kendi markanızı yaratmalısınız.

www.instagram.com

Bugünlerde markalardan bahsederken markayı yaratan kişilerin de önemi olduğu açıkça ortada. Beyoncé'nin 127 milyon Instagram takipçisi var. Kendisi aynı zamanda Adidas'ın yaratıcı ortağı. İmajını özenle şekillendirmesi bize onun başarılarını açıkça görme imkanı sunuyor. Beyoncé bize, başarılı bir marka oluşturmak için birden fazla platformda bulunmanız, dengeyi kurabilmeniz ve zorluklarla başa çıkabilmemiz gerektiğini gösteriyor.

8. Güvendiğiniz bir ekip oluşturun.

www.instagram.com

Yardıma ihtiyacınızın olması oldukça normaldir. İşinizi sizin vizyonunuzu paylaşan çalışkan bir takımınız olmadan yapamazsınız. Ekibinizin güçlü yönlerini tanımak da aynı derecede önemlidir. Bunları göz önünde bulundurarak kendinize bir ekip kurmalısınız.

9. Sağlık önceliğiniz olsun.

www.instagram.com

Beyoncé son zamanlarda sağlığını korumak ve daha iyi olmak için vegan beslenmeye geçti. Bu onun sağlığına her zaman önem verdiğini ve işiyle uğraşırken sağlığı ikinci plana atmadığını gösteriyor. Siz de hem fiziksel hem de ruhsal sağlığınızı her zaman önceliğiniz yapmalısınız.

10. Her şeyi tek balınıza yapmak zorunda değilsiniz.

www.instagram.com

Beyoncé başarısını aldığı ödüllerle göstermeye devam ederken daha sadece 37 yaşında olmasına rağmen dünyanın en zengin kadınlarından biri olarak gösteriliyor. Başarısının yanında takım çalışmasının da önemini gösteriyor. Başarısında takım arkadaşları ve çalışanlarının da katkısı olduğunu biliyor. Siz de her şeyi kendiniz yapmaya çalışmaktansa iş yükünü çalışanlarınızla bölüşmelisiniz.

11. Başladığınız noktayı unutmamalısınız.

www.instagram.com

Beyoncé kariyerine Destiny's Child grubunda başladığını hiç unutmuyor ve konserlerine eski grup arkadaşlarını da dahil ediyor. Kendisinin bu noktaya gelmesini sağlayan grubu ve arkadaşlarını unutmuyor.

12. İnsanlara yardım etmelisiniz.

www.instagram.com

Beyoncé başarısını ve tanınırlığını insanlara yardım etmek için kullanıyor. Kendisi sürekli olarak ihtiyacı olan kişilere yardım etmeyi ve kurumlara bağış yapmayı sürdürüyor.

13. Çalıştığınız alanda tanınmayı ve bu alana yenilikler getirmeyi hedeflemelisiniz.

www.instagram.com

17'den fazla Grammy ödülü, sayısız albümü ve 20 yılı aşkın bir süredir devam eden kariyeri ile Beyoncé müzik endüstrisinde iz bırakıyor ve getirdiği yeniliklerle tanınıyor. Siz de çalıştığınız alanda bir iz bırakmaya ve fikirlerinizi iletmeye devam etmelisiniz.

14. İyi bir rol modeli olun.

www.instagram.com

Kendisi herkese başarılarınızı saklamanız gerektiğini ve kendinizle gurur duymanız gerektiğini gösteriyor. Yaptığı işleri ve kazandığı başarıları hayranlarıyla her fırsatta paylaşıyor ve onlara başarıya ulaşmanın mümkün olduğunu gösteriyor.

15. Teşekkür etmeyi unutmayın.

www.instagram.com

Beyoncé dansçılarına ve ona yardımcı olan kişilere her konserinde teşekkür etmeyi unutmuyor ve hayranlarının da bunu görmesini sağlıyor. Başarıya giden yolda bize yardım eden kişilere teşekkür etmemiz gerektiğini bizlere hatırlatıyor.

16. İstedikleriniz için çalışırsanız onları elde edebilirsiniz.

www.instagram.com

Beyoncé, hepimize yeterince çalışır ve istersek hedeflerimize ulaşabileceğimizi gösteriyor. Kendisi hem işine hem ailesine hem de arkadaşlarına zaman yaratmayı başarıyor ve her şeyi bir denge içinde yürütüyor. İş insanlarına her şeyi doğru planladıklarında istedikleri her şeyi yapabileceklerini hatırlatıyor.

Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım...

İlginizi çekebilecek diğer içeriklere buradan ulaşabilirsiniz. 👇

Louis Vuitton Markasının CEO'su Bernard Arnault'tan Başarıya Giden Yolda Size Işık Tutacak Başarı Dersleri
Zara'nın Sahibi Amancio Ortega'dan Herkesin Feyzalması Gereken Başarı Dersleri
Tesla'nın CEO'su Elon Musk'tan Hedeflerinize Ulaşmanızı Sağlayacak Başarı Dersleri

Popüler İçerikler

Antalya'daki Teleferik Faciasında Mahsur Kalan Bir Vatandaşın Çektiği Görüntüler Ortaya Çıktı
Aslan Videosuna Rakip Çıktı: İstanbul'da “Allah-u Ekber” Diyen Karga
Bayramda Maziye Dalan Kullanıcılar Anne ve Babalarının Haset Ettiren Tanışma Hikayelerini Anlattı!
YORUMLAR
08.04.2021

Başlıktaki Pop Kraliçesini "Popo" Kraliçesi olarak okuyan tek miyim :D

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ