POMEM Sonuçları Açıklandı: 28. Dönen POMEM Sonuçları Sorgulama Ekranı Yayınlandı!

Polis Akademisi bünyesinde bulunan POMEM’e toplam 10 bin öğrenci alımı yapılacaktı. 8.000 lisans (6.400 erkek ve 1.600 kadın), 2.000 önlisans (1.600 erkek ve 400 kadın) olarak alınacak öğrenciler, büyük bir heyecanla POMEM sonuçlarını bekliyordu. POMEM sonuçları, son dakika olarak açıklandı. İşte POMEM sonuç sorgulama sayfası…

POMEM sonuçları sosyal medyada en çok araştırılan konulardan olmaya başladı. POMEM sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte, başvuruda bulunan adayla T.C. kimlik numarası ile sonuçlarını öğrenebilecek.

POMEM Sonuçları Açıklandı

28. Dönem POMEM Giriş Sınavı sonuçları açıklanmıştır. Adaylara sonuçlar, posta yoluyla veya diğer iletişim araçlarıyla bildirilmeyecek olup, resmi internet sitemiz üzerinden ilan edilen sonuçlar tebligat niteliğindedir.

Yedek planlamalara ilişkin sonuçlar da resmi internet sitemizde açıklanacak, yedek olarak planlanan adaylara posta yoluyla veya diğer iletişim araçlarıyla herhangi bir bildirimde bulunulmayacaktır. Bu nedenle sınav sonucunda yedek olarak belirlenen adayların yapılacak yedek planlamalar ile ilgili olarak resmi internet sitemizi takip etmeleri gerekmektedir.

POMEM SONUÇLARINI SORGULAMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Popüler İçerikler

Zengin ve Fakir Erkek Karşılaştırması Yapan Yeliz Yeşilmen'in Bakış Açısı Kullanıcılar Tarafından Desteklendi!
Ümraniye'de Suç Makinesi Dehşet Saçtı: Bir Kadın Polis Memuru Şehit Oldu!
Diyarbakır’da Kaybolduktan 19 Gün Sonra Ölü Olarak Bulunan Narin Güran’ın Adli Tıp Raporu Tamamlandı