Polisten Kaçan Alkollu Sürücü: "Sanırım Ünlü Oluyorum"

Bursa'da alkollu bir sürücünün görüntüleri çok güldürdü. Polis uygulama noktasından kaçan otomobil, yakıt alırken yakalandı.

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından şehrin farklı yerlerine konulan uygulama noktasından kaçan Harun Y., 10 km ileride yakıt alırken yakalandı.

Alkolmetreyi üfledikten sonra promil alkolü 0.69 çıkan Harun Y., şaşkınlığını saklayamadı. Harun Y. "Ehliyetim olmadığı için kaçtım. Bir tane bira içmiştim, onu da tam bitirmemiştim. Nasıl alkollü çıktım anlam veremiyorum." dedi.

Gazetecinin "Polis ekipleri yakaladı yine" sözlerine üzerine Harun Y., "Türk polisi abi kaçılır mı? Şuan ünlü oluyorum sanırım, hangi kanala çıkacağım?" dedi.

Diğer yandan, uygulama noktasından kaçan alkollü sürücü Harun Y.'ye 15 bin lira ceza yazılırken, aracı bağlanarak otoparka çekildi

.

Harun Y.'nin gazeteciyle arasında geçen sohbeti 👇

İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Cuma Namazı Çıkışı Babasının Hayrına 500 Kilo Domuzdan Kavurma Yedirdi
Yurt Dışı Alışverişlerinde 30 Euro Limiti Kaldırılmasını “Fırsat” Olarak Yorumlayan İTO Başkanı’na Tepki Yağdı
Süper Kupa, Galatasaray'ı 2-0 Yenen Fenerbahçe'nin Oldu