Polislere 'Çocuklarımı Cennete Gönderdim' Dedi, Korkunç Gerçek Evine Düzenlenen Baskınla Ortaya Çıktı

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde polis kontrolüne takılan Murat R.'nin kimlik kontrolü esnasında 'Çocuklarımı cennete gönderdim' diyerek sayıklamasından şüphelenen ekipler, Murat R'nin evine baskın düzenledi. Polis ekipleri, çocukları Yağmur (13) ve Emre R.’yi (10) ölü buldu. Akli dengesi yerinde olmadığı iddia edilen Murat R. gözaltına alındı.

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde saat 02.00 sıralarında polis ekipleri, Murat R.'yi kimlik kontrolü yapmak için durdurdu. Kontrol esnasında şüpheli hareketlerde bulunan ve peş peşe ‘Çocuklarımı cennete gönderdim, buraya geldim’ diyen Murat R.'nin hareketlerinden şüphelenen ekipler, Esentepe Mahallesi'ndeki evine baskın düzenledi.

Polis ekipleri eve girdiğinde Murat R.'nin çocukları Yağmur ve Emre’yi yatakta hareketsiz buldu. Eve çağırılan sağlık ekipleri, kardeşlerin yaşamını yitirdiğini belirledi.

Akli dengesi yerinde olmadığı iddia edilen Murat R., polis tarafından gözaltına alındı. Vücutlarında herhangi bir yara veya darp izi bulunmayan çocukların cansız bedenleri ise otopsi yapılmak üzere morga götürüldü. Polis, olayın aydınlatılması için çalışmalarını sürdürüyor. 🎥

Popüler İçerikler

Bomba İddia! Şevket Çoruh "Emekli Oldum" Dediği Arka Sokaklar'a Geri mi Dönüyor?
Araları Kötüydü: Survivor'a Giden Demet Akalın, Aleyna Kalaycıoğlu Hakkında Konuştu!
Icardi ve Wanda Nara'yı Ahlaksız Bulan Batuhan Karadeniz'e Eski Sevgilisinden Bomba Tesirli Karşılık
YORUMLAR
23.03.2023

Ya sktirsin puşt kendini deliliğe vuruyor çocuk yaparken aklın yerindeydi ama….

Pasif Kullanıcı
23.03.2023

Seni var ya seni ne yapmalı puşt! Çıldıracağım ya Allahım bu boklara çocuk verme!

23.03.2023

Kendini gönderseydin madem cennete çocuklardan ne istedin ahlaksız vicdansız!!!!!

TÜM YORUMLARI OKU (8)