Polisler Ani Ölümü Araştırıyor: 14 Yaşındaki Rapçi Lil Tay ve Abisi Hayatını Kaybetti

14 yaşındaki influencer ve rapçi Lil Tay'in Instagram hesabından, hem ağabeyinin hem de Lil Tay'in hayatını kaybettiği duyuruldu. Detaylar👇

Milyonları ikiye bölen 14 yaşındaki Kanadalı sosyal medya fenomeni ve rapçi Lil Tay, 9 yaşında elinde tomar tomar para verken, paraları saçarken ve lüks yaşantısını öne sürüp herkesi küfürlü bir dille aşağılarken çektiği videolarıyla popüler olmuştu.

Hem de öyle böyle bir popülerlik değil! Milyonlarca kişinin takip ettiği 9 yaşındaki küçük kızın çok sıkı fanları olduğu kadar, davranışlarını baştan aşağı eleştirenler ve bunun tamamen çocuk istismarı olduğunu savunanlar da vardı.

👇

Gördüğü tüm ilgiye ve kavuştuğu üne rağmen Lil Tay 2018 yılında ortadan kayboldu. Ve en son o yılın Haziran ayında, XXXTentacion adlı rapçinin ölümüne tepki gösterdiği bir paylaşım yaptı. Sonra da bir daha kendisinden ses seda çıkmadı.

Fakat sonra, 2021 yılında Lil Tay'in ağabeyi Jason Tian, insanların para toplamasına olanak sağlayan GoFundMe üzerinden 19 bin dolarlık bir yardım çağrısında bulundu.

Jason Tian, baba ve üvey annenin Lil Tay'e psikolojik ve fiziksel tacizde bulunduğunu, ve Lil Tay'in mahkemede babasıyla mücadele edebilmek için maddi desteğe ihtiyacı olduğunu açıkladı.

Ayrıca yine aynı yıl, Lil Tay'in kardeşleri, fiziksel tacize uğradığını belirterek vücudunda ve yüzündeki izleri gösteren fotoğraflar yayınladı. Ancak, o zamandan bu yana geçen yıllarda, bu durum hakkında kamuya açık bir güncelleme yapılmadı.

Maalesef geçtiğimiz saatlerde, kimilerine göre beklendik kimilerine göre de beklenmedik bir şekilde Lil Tay'ın hayatını kaybettiği ortaya çıktı.

Ortalığı kasıp kavuran ölümün altından ne çıkacak, merak konusu. Fakat birçok kullanıcı daha önce de basına yansıyan fiziksel ve psikolojik taciz haberleri yüzünden, olayın baba ve üney anneyle ilintili olduğunu düşünüyor...

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Travis Scott'ın Yeni Şarkısında Kurtlar Vadisi'nin Jenerik Müziğinin Kullanıldığı İddia Ediliyor!
Hande Erçel'in Hakan Sabancı'nın Gözlüğüyle Verdiği Poz Ortalığı Karıştırdı!
Adriana Lima Sahalara Geri Döndü: Ünlü Modeller Victoria's Secret İçin Kamera Karşısına Geçti

Popüler İçerikler

Açılın Doktor Geliyor: Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen'in Atandığı Şehir Belli Oldu!
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
YORUMLAR
09.08.2023

Ders kitaplarına konu olacak olaylar. 14 yaşında elinde kitap kalem olması gerekirken çocuk ne hallerde.

09.08.2023

Bu ekonomik sartlarda elinde parayla video mu cekilir. Tecrubesizce yasadigi hayattan koparilmis. Uzucu.

12.08.2023

Kendisini sadece mim editlerinde ve PewDiePie'ın YouTube Rewind'ında görmüştüm. Kanım çekildi resmen başlığı okuyunca, üzüldüm. YouTube'da çocuk yıldızlar ve aile kanalları korkunç bir hal aldı, eleştirildi. Açgözlü ebeveynler her zaman büyük bir sorundu ama şimdilerde iyice suyu çıktı bu istismarın.

12.08.2023

YALAN HABER olduğunu düşünüyorlar, hesabı hacklenmiş diyorlar. İnşallah yalandır ve kızla abisi iyidir.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ