Polisin Tacizci Kararına İsyan Etmişti: Kısmetse Olur Cansel Uzaklaştırma Talebinin Kabulünü Sitemle Duyurdu!

Kısmetse Olur programının aşko kuşko ismi Cansel Ayanoğlu geçtiğimiz gün komşusu tarafından taciz edildiğini ancak uzaklaştırma talebinin polisler tarafından reddedildiğini söylemişti. Yaşananlara isyan eden fenomen Cansel yeni bir paylaşım yaparak kararın çıktığını sitemli bir dille duyurdu.

Bir dönem televizyonda yayınlanırken gelen yasakların ardından kaldırılan Kısmetse Olur, yeni versiyonu Kısmetse Olur Aşkın Gücü adıyla YouTube'da yayınlanmaya başlamıştı. Yarışmanın en popüler isimlerinden biri de Cansel Ayanoğlu olmuştu.

Hal ve hareketleriyle dikkat çeken aşko kuşko yarışmacı, yapımın bitmesinden sonra fenomen olma yoluna girip bir de müzik sektörüne girmişti.

Son dönemlerde artan kadın cinayetlerinin yüreğimizi yaktığı anlarda Cansel Ayanoğlu da komşusu tarafından taciz edildiğini duyuran bir paylaşım yapmıştı.

Soluğu karakolda aldıktan sonra, uzaklaştırma talebi "olayın birçok kez tekrarlanması gerekiyor" denilerek reddedilince çok öfkelenmişti.

Tüm detayları da içeriğimizde vermiştik:

Kısmetse Olur Cansel Komşusu Tarafından Rahatsız Edilince Polise Gitti: Eli Boş Dönünce Çok Öfkelendi!

Bu sefer yeni bir paylaşımda bulunan fenomen "Bakın, bu ülkedeki adalet sistemi nasıl işliyor biliyor musunuz?" diyerek son durum hakkında açıklama yaptı.

"Eğer sessizseniz, gündem değilseniz, manşet değilseniz, ses getirmiyorsanız adalet size işlemiyor. Ben o yönden şanslıydım, dün ses getirdim. Beni polis karakoldan aradılar. Uzaklaştırma talebini çıkartabileceklerini, yardımcı olabileceklerini söylediler. Maalesef adalet böyle işliyor."

👇👇

İlginizi Çekebilir

Hani Bir-İki Kez Bir Araya Gelinmişti? Deha Tuzcu, Arkadaşlığı Reddeden Berkcan Güven'i Fena İfşaladı!
Bebek Yolda Ama Zamanı Belli Değil: Acun Ilcalı'yla Evlenen Ayça Çağla Altunkaya'dan Hamilelik Açıklaması!
Ece Seçkin'den Katil Semih Çelik Üzerinden Ürküten Analiz: 'İncel'ler Fight Club ve Matrix Filmini Benimsiyor!

Popüler İçerikler

KYK Yurdunda Erkeklerin Toplu Tacizine Maruz Kalan Kız Öğrenciler Seslerini Duyurmaya Çalışıyor
Ünlü Köfte Zincirinde ‘Domuz Eti’ Çıktı, Mahkeme Kararıyla Duyulmasını Engelletti!
Tugay Kerimoğlu’ndan Galatasaray Taraftarını Yıkan İddia: “Muslera Galatasaray’dan Ayrılabilir”
YORUMLAR
08.10.2024

ülkedeki her kurum çürümüş herkes kendi cebini çıkarını düşünüyor , cansel bu topraklardaki kokuşmuşluğun özeti anlattı resmen güçlüysen her şeysin güçsüzsen hiç , sil baştan yeni kanunlar yasalar çıkması gerekiyor kadın ve çocukları korumak için çok ağır cezalar gelmesi gerekiyor yoksa değişen hiç bir şey olmaz

08.10.2024

Şu kadın bile adaletini getirebiliyor bir lafıyla yazıklar olsun ülkeme

08.10.2024

Uzaklaştırma kararını polisler değil avukatlar mahkeme yoluyla alır ama bilemedim Türkiye burası onu da yapıyorlardır belki

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ