Polisi Şehit Eden Zanlının Annesi Konuştu: "O Polisin Yerine Keşke Ben Ölseydim"

İstanbul'un ilçesi Ümraniye'de polis memuru Şeyda Yılmaz'ı şehit eden katil zanlısı Yunus Emre Geçti'nin annesi Pınar Geçti, 'Ailesine de Allah sabır versin. Gerekirse ailesinin yanına da gitmeyi düşünüyorum. Keşke, polisimize değil de bana gelseydi, ben öleydim. O benim kafama gelseydi' dedi.

26 adet suç kaydı bulunan 19 yaşındaki Yunus Emre Geçti, polis ekipleri tarafından gözaltına alındığı esnada bir polis memurunun silahını alarak polislere ve etrafa ateş açtı.

Polis memurlarının da karşılık vermesiyle çıkan çatışmada ağır yaralanan 27 yaşındaki polis memuru Şeyda Yılmaz, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Olayın ardından gözaltına alınan katil zanlısı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

"Anne baba çocuğunun o halde olmasını ister mi? Bak ben de yaralıyım. Bir kız çocuğum var. Onun peşindeyim. Allah rahmet eylesin. Benim canım yandı. Gerçekten polisimiz ölene kadar ben ölseydim'' diyen polis memuru Şeyda Yılmaz'ı şehit eden katil zanlısı Yunus Emre Geçti'nin annesi Pınar Geçti, sözlerine şöyle devam etti:

''O silahı ben yeseydim. Ben kurşunlara gelseydim keşke. Ama şunu söyleyeyim. Yapacak bir şeyim varsa gelsinler. Ben çocuğumun bu kadar kötü olmasını ister miyim? Ben bir anneyim, bir babayım. Yaralandım. Bunu gidin, söyleyin herkese. 26 suçtan benim çocuğumun kaydı varsa niye devlet bunu almadı? Niye devlet bunu götürmedi? Niye düne kadar elini kolunu salladı. O kadar ben devlete yalvardım. O kadar karakollara gittim. O kadar her şeyi söyledim. Bu çocuk madde bağımlısı, bu çocuk madde satıyor, bu çocuk madde kullanıyor. Bunların hepsini söyledim. Çocuğumun yerini de söyledim. Yine çocuğumun ben yerini söyledim, buldurdum. Ama lakin hiçbir anne baba istemez. Çocuğunu kalkıp da polisimizi şehit edecek kadar bir anne baba, cani miyim ben?."

Polis Şeyda Yılmaz'ın Katili "Piton 82" İsimli Suç Örgütüne mi Üyeydi?
Şehit Polis Şeyda Yılmaz'ın Katilinin Suç Makinesi Çıkmasına Gelen Tepkiler
Hayatını Kaybeden Kübra Aykut'un Veda Mektubu Ortaya Çıktı: "Özür Dilerim"
Ünlü Şarkıcı Simge Sağın Konsere Dakikalar Kala Krize Girdi: Hastaneye Kaldırıldı

Popüler İçerikler

Vefatından İki Gün Önce Armağan Çağlayan'ın Programına Konuk Olan Metin Arolat'ın Sözleri Gündem Oldu
Devlet Tiyatrolarında Kriz! Genel Müdür Tamer Karadağlı'nın Açıklamalarının Ardından Oyuncular Tepkili
Şova Devam! Dilan Polat Kocası Engin Polat'ın Namaz Kılmaktan Moraran Dizlerini Gösterdi
YORUMLAR
24.09.2024

Düşünün bir anne çocuğunu ihbar ediyor çürümüş adalet yapımız veya mekanizmamız suçluyu bir polisi öldürene kadar içeri almıyor. Oysa bu şerefsizin sattığı uyuşturucu haplar veya maddeler kaç insanın ölümüne sebep oldu insanımızın canı bu kadar mı değersiz?

24.09.2024

düşünün annesi bile suçluyu içeri attırmaya çalışıyor ama başaramıyor öyle bi adalet sistemi var

24.09.2024

Elbette hiçbir ebeveyn istemez evladının böyle olmasını ama sizin yetiştirmeyi başaramadığınız çocuklarınız diğer insanların dört dörtlük yetiştirdiği evlatlarımızın yaşam hakkına sürekli taciz de bulunuyor , posta koyuyor , ters baktın diye kavga çıkarıp dövüyor haraç alıyor ve bazen böyle canına kast ediyor bakamayacaksan üremeyeceksin bu kadar basit

24.09.2024

İnsanları bu kadar karalamak kolay mı ya bunun oğlu katil bunun babası katil ailesi becerememiş bakmayı demek o kadının ne iş yaptığını babasının ne iş yaptığını ne zorlukla büyüttüklerine şahit mi oldunuz. Ailesi bok gibi olup pırlanta gibi çocukları olduğunu da gördüm çok iyi aileden bok gibi çocuğu olanı da gördüm bu çocuğun arkadaş çevresi ile ilgili bir durum belli bir süreden sonra söz dinlemiyorlar büyüdükçe diyelim

TÜM YORUMLARI OKU (14)