Polise Silah Çekip Tehdit Eden 2 Kişi Serbest Bırakıldı: "Seni Yazdım"

Kastamonu'da polise silah çeken iki kişi, 'Seni yazdım' diyerek tehditler savurdu.  Yaşanan arbedede 3 polis memuru yaralanırken, gözaltına alınan 2 kişi ise adli kontrolle serbest bırakıldı.

Polis Şeyda Yılmaz'ın bir suç makinesi tarafından şehit edilmesi sonrası yurdun dört bir yanından polise yönelik şiddet haberleri gelmeye başladı.

Edinilen bilgiye göre, kavga ihbarı üzerine Liman bölgesine giden Cide İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerine T.D. ve M.E.D, tepki gösterdi. Çıkan arbede sırasında şüphelilerden biri polis ekiplerine silah çekerken, diğeri ise 'seni yazdım' diyerek tehdit etti. Daha sonra bölgeye çok sayıda takviye ekip sevk edildi.

Olayda polis ile vatandaş arasında arbede çıktı. Arbede sırasında 2 polis memuru yaralandı, şüpheliler ise gözaltına alındı. T.D. ve M.E.D, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri adliyede hakimlikçe adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Ancak şüphelilerin polis ekiplerine tabanca çekerek direndiği anlar, yurttaş tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Cumhuriyet savcılığının itirazı üzerine şüpheliler, yeniden gözaltına alındı. İşte o anlar:

İstanbul'un ilçesi Ümraniye'de 26 suç kaydı bulunan katil zanlısı Yunus Emre Geçti, polis memuru Şeyda Yılmaz'ı şehit etmişti. Bu olay sonrası suç makinesi daha Ordu'dan çıktı. 'Dur' ihtarına uymayan ve suç kaydı bulunan motosiklet sürücüsünün çarptığı Jandarma Astsubay Mehmet Fatih Çangır, şehit oldu.

Suç Makinesi Bu Kez Ordu'dan Çıktı! 22 Kez Ceza Yazıldı: Motosikletle Astsubayı Şehit Etti
Polisi Şehit Eden Zanlının Annesi Konuştu: "O Polisin Yerine Keşke Ben Ölseydim"
Gazeteci Emrullah Erdinç, Polis Şeyda'yı Şehit Eden Suç Makinesinin Karakoldan Nasıl Kaçtığını Açıkladı

Popüler İçerikler

Elazığlı Mehmet 120 Bin Liraya Aldığı Tarlasına Fidan Dikerken Roma Dönemine Ait Eser Bulunca Hayatı Değişti
Fransa'da Geri Dönüşüme Gönderilen Aracın Türkiye Fiyatı İçinizi Sızlatacak...
Ümraniye'de Suç Makinesi Dehşet Saçtı: Bir Kadın Polis Memuru Şehit Oldu!
YORUMLAR
26.09.2024

Suçlunun bu kadar cesaretlendirildiği başka ülke yoktur. İki polise ateş açıp yaralayan Suriyeli uyuşturucu satıcıları ceza almadan bırakıldı bu haberler sokakların neden bu halde olduğunu gösteriyor alın size güvenli sokaklar.

26.09.2024

Başka ülke de göremezsin!

26.09.2024

Pesss gerçekten

TÜM YORUMLARI OKU (20)