Polise Giderek Şikayetçi Olmuştu: 28 Yaşındaki Bahar Eski Nişanlısı Tarafından Öldürüldü!

Küçükçekmece'de işe gitmek için evden çıkan Bahar Kaban, kendisini takip eden eski nişanlısı Gökhan Y.'nin silahlı saldırısında hayatını kaybetti. 22 Haziran'da düğünü olacağı öğrenilen Bahar'ın Gökhan Y.'yi daha önce polise şikayet ettiği öğrenildi. 

Olay, Halkalı Merkez Mahallesi Dereboyu Caddesi'nde sabah saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, işe gitmek için evden çıkan Bahar Kaban(28), eski nişanlısı Gökhan Y.'nin takip ettiğini fark etti.

Bunun üzerine ikili arasında tartışma çıkarken, Gökhan Y. yanında getirdiği silahla Bahar Kaban'a 2 el ateş etti.

Saldırgan Gökhan Y'nin Kaban'a yerdeyken 3 el daha ateş ettiği iddia edildi. Çevredekilerin durumu 112 ekiplerine bildirmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri olay yerine geldi.

lay yerine gelen sağlık ekipleri ağır yaralanan Bahar Kaban'ı ambulansla hastaneye götürdü. Kaban, hastanede hayatını kaybetti. Polis ekipleri incelemelerde bulunurken silahlı saldırganı yakalamak için çalışma başlattı. Kaban'ın cenazesi, incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Öte yandan Bahar Kaban'ın evlilik hazırlığı yaptığı, 22 Haziran'da düğünü olacağı öğrenildi. Eski nişanlısı Gökhan Y. tarafından uzun süredir rahatsız edilen Bahar Kaban'ın daha önce polise giderek şikayetçi olduğu belirtildi.

Popüler İçerikler

Galada Sarılarak Poz Verdiler: Arda Güler ve Sevgilisi Duru Nayman İlk Kez Birlikte Görüntülendi
Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
YORUMLAR
16.05.2024

23 kez şikayette bulunan Ayşe Tuba Arslan boşandığı eşi tarafından öldürülmüştü. Yaptığı son suç duyurusunda "Başvurmadığım hukuki işlem kalmadı. Benim ölümüm gerçekleşince mi bana yardım edeceksiniz?" demişti ve öldürüldü. 23 tane şikayete karşılık gelebilecek bir yasa bulamamışlardı. Yani bir den fazla katili içinde barındıran cinayetler. Ekonomi ve idari yasalar anında geçer, düşüncelerinden dolayı insanlar hapse atılır ama 23 tane şikayete karşılık gelebilecek bir yasa bulamaz kanunlar da düzenleme yapmazsın. Madem ülkede cezaların ve yaptırımların kanuni bir karşılığı olmalı kanun çıkarmak için bunca cinayet yetmez mi. Yasalar bireyin can güvenliğinin oluşturulmasına hizmet eden toplumsal bir gereklilikte olmalı sadece devlet için olmamalı. Vekiller önergeleri reddetmek için mi var neden bunca cinayete karşılık yasalarda düzenleme yapılmaz. Hangi bilinci koruyorlar. Bir elektronik kelepçe dahi takmıyorlar.

Pasif Kullanıcı
16.05.2024

Ayyy artık cidden zorla kendi adaletiniz sağlayın, biz devlet kurumları olarak bir şey yapamıyoruz. Tek gayemiz oy ve oturduğumuz koltuklar diyorlar. Daha kaç can gidecek adaletin yerine gelmesi için.

16.05.2024

Ne yaşatmasını biliriz, ne de yaşamalarına izin veririz. Öyle ülkenin adalet sistemini skym

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ