Polise Giderek Her Şeyi İtiraf Etti... İzmir'de Bir Anne, Madde Bağımlısı Kızını Boğarak Öldürdü

İzmir'de dün korkunç bir olay gerçekleşti. Bir anne, madde bağımlısı kızını boğarak katletti. Cani kadın, cinayetten sonra polisin kapısını çalarak her şeyi itiraf etti.

Edinilen bilgiye göre olay, ilçeye bağlı Laleli Mahallesi 421 Sokak'ta bulunan bir apartmanın giriş katında meydana geldi. A.V., adındaki kadın, Buca İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek 'Kızımı öldürdüm' diyerek polis ekiplerine teslim oldu.

Şüpheli kadının iddiası üzerine ekipler, kadını gözaltına alırken, verdiği ifade üzerine adrese 112 acil sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Adrese giden sağlık ekipleri, A.V.'nin kızı 29 yaşındaki Zeynep Vural'ın boğularak öldüğünü belirledi.

Polis ekipleri, evde bulunan A.V'nin eşi S.V. ve oğlu Ö.V.'yi gözaltına aldı.

Eşarp ile boğmuş

Şüphelilerin verdikleri ilk ifadede, dün anne ve kızın tartıştığını, daha sonra anne A.V.'nin kızını boğarak öldürdüğünü söylediği öğrenildi.

Şüpheliler sorgulanmak üzere Cinayet Büro Amirliği ekiplerine teslim edilirken, Zeynep V.'nin cansız bedeni otopsisi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Öte yandan kızını öldürdüğünü itiraf eden anne A.V.'nin emniyetteki ilk ifadesinde kızıyla uyuşturucu kullandığı için sık sık kavga ettiklerini, yine bu yüzden kavga ederken boğuşma esnasında eşarbı ile kızını boğduğunu ve mutfaktan odaya taşıdığını söylediği öğrenildi. Ayrıca A.V.'nin kızının öldüğünü anladığında emniyete giderek teslim olduğunu söylediği de ileri sürüldü.

Cinayet şüphelisi A.V. ile gözaltına alınan eşi S.V. ve oğlu Ö.V.'nin emniyetteki işlemleri sürerken, olayla ilgili başlatılan geniş çaplı soruşturma sürüyor.

Meteoroloji'den İstanbul'a "Sarı" Uyarı
20 Milyon Liraya İnşa Edilen Beypazarı Hükümet Konağı'yla Ortaya Çıkan İlişkiler ve Tepkiler
Beyoğlu’nda Kız Kaçırma Kavgası Meydan Muharebesine Dönüştü
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Zam Yapılmayacak! 'Bazı' Memurlara Kötü Haber: Tartışmalara Neden Olan 30 Bin TL Memur Zammı İptal Oldu!
İsrail'in Eurovision'da Men Edilmediği Açıklandı: 5 Ülke Eurovision'dan Çıktığını Açıkladı
TasteAtlas Açıkladı: Türkiye'nin En Kötü Yemeği Belli Oldu!
YORUMLAR

Hiç geniş geniş ne kızı ne de annesini suçlamayacağım. Allah kimseyi bu duruma düşürmesin :( Neler duyduk neler :(

öyle bişey varsa o anneyi öttürürler eninde sonunda

Anneye neden cani kadın dediniz ki insan öldürmek berbat bir suçtur bunu kabul ediyorum ancak cani hitabı verilmesi için mesela keyif için yada ruhsal sağlığı bozularak sebepsiz yere öldürmesi yada toplu bir cana kıyma yapması gerekirdi tabi tek bir kelimeye takılmamak lazım ama cok dıkkatimi çekti

18.05.2021

katılıyorum ve arttırıyorum.cinayeti erkek kardeşi ya da babasının işleme ihtimali daha yüksek.kadın suçu üstüne alıyor olabilir.

Pasif Kullanıcı
18.05.2021

Bir arkadaş yazmış yorumlarda çok haklı gerçekten, ben birçok serseri gördüm mahallemde bazıları arkadaşımdı esrar içip aylak aylak dolanırlardı etrafta ve gerçekten 5 dakika bile tahammül edilecek insanlar değiller bağımlılar. Anneye haklı demiyorum ama hayatı sadece TV dizilerinden öğrenen onedio ahalisi bu haberi anlamayacaktır aslında.

TÜM YORUMLARI OKU (31)