Polise Giderek Her Şeyi İtiraf Etti... İzmir'de Bir Anne, Madde Bağımlısı Kızını Boğarak Öldürdü

İzmir'de dün korkunç bir olay gerçekleşti. Bir anne, madde bağımlısı kızını boğarak katletti. Cani kadın, cinayetten sonra polisin kapısını çalarak her şeyi itiraf etti.

Edinilen bilgiye göre olay, ilçeye bağlı Laleli Mahallesi 421 Sokak'ta bulunan bir apartmanın giriş katında meydana geldi. A.V., adındaki kadın, Buca İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek 'Kızımı öldürdüm' diyerek polis ekiplerine teslim oldu.

Şüpheli kadının iddiası üzerine ekipler, kadını gözaltına alırken, verdiği ifade üzerine adrese 112 acil sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Adrese giden sağlık ekipleri, A.V.'nin kızı 29 yaşındaki Zeynep Vural'ın boğularak öldüğünü belirledi.

Polis ekipleri, evde bulunan A.V'nin eşi S.V. ve oğlu Ö.V.'yi gözaltına aldı.

Eşarp ile boğmuş

Şüphelilerin verdikleri ilk ifadede, dün anne ve kızın tartıştığını, daha sonra anne A.V.'nin kızını boğarak öldürdüğünü söylediği öğrenildi.

Şüpheliler sorgulanmak üzere Cinayet Büro Amirliği ekiplerine teslim edilirken, Zeynep V.'nin cansız bedeni otopsisi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Öte yandan kızını öldürdüğünü itiraf eden anne A.V.'nin emniyetteki ilk ifadesinde kızıyla uyuşturucu kullandığı için sık sık kavga ettiklerini, yine bu yüzden kavga ederken boğuşma esnasında eşarbı ile kızını boğduğunu ve mutfaktan odaya taşıdığını söylediği öğrenildi. Ayrıca A.V.'nin kızının öldüğünü anladığında emniyete giderek teslim olduğunu söylediği de ileri sürüldü.

Cinayet şüphelisi A.V. ile gözaltına alınan eşi S.V. ve oğlu Ö.V.'nin emniyetteki işlemleri sürerken, olayla ilgili başlatılan geniş çaplı soruşturma sürüyor.

Meteoroloji'den İstanbul'a "Sarı" Uyarı
20 Milyon Liraya İnşa Edilen Beypazarı Hükümet Konağı'yla Ortaya Çıkan İlişkiler ve Tepkiler
Beyoğlu’nda Kız Kaçırma Kavgası Meydan Muharebesine Dönüştü

Popüler İçerikler

TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
YORUMLAR
18.05.2021

Bu tarz bir olayı başınıza gelmeden yorumlayamazsınız.. Kadının kızı öldürmesinden bahsetmiyorum. Madde bağımlısı bir insanla aynı evde yaşamaktan bahsediyorum. Yaşamayan bilmez. O saçma sapan kavgalarda, 5 lira için parçalanan evde, olmayan huzurun iyice mahvolduğu bir ortamda buna sorun olan o madde bağımlısı insana neler yapmak geçiyor içinizden.. Birazcık aklınız kaçsa oğlunuzu da öldürürsünüz, kızınızı da.. Bunu yazıyorum çünkü benimle yaşayan, madde bağımlılığı zamanlarında hayatımın amına koyan bir yeğene sahibim.. Hala benimle yaşıyor ama o madde sayesinde şizofren derecesinde akıl kayması var çocuğun.. Ben yeğeni tarafından bıçakla hafif yaralanmış bir dayıyım.. 5 lira için çocuktan bıçak yedim ben. Aklımı yitirseydim şu an içerideydim amk.. Bir bok bilmeden yazıp geçiyorsunuz.

tedavı aldırdınız mı ? yanı nereye kadar boyle tehlıke altında durmayı goze alacaksınız? maddde bagımlısı herseyı yapar o konuda haklısınız bır yakınımızında oldu benzer seyler aılenın evını soyardı madde almak ıçın bır gun bu hırsızlıklar esnasında balkondan dustu kırdı belını sakat kaldı tekerleklı sandalyeye mahkum oldu anca oyle madde kullanmayı bıraktı

Hiç geniş geniş ne kızı ne de annesini suçlamayacağım. Allah kimseyi bu duruma düşürmesin :( Neler duyduk neler :(

öyle bişey varsa o anneyi öttürürler eninde sonunda

Anneye neden cani kadın dediniz ki insan öldürmek berbat bir suçtur bunu kabul ediyorum ancak cani hitabı verilmesi için mesela keyif için yada ruhsal sağlığı bozularak sebepsiz yere öldürmesi yada toplu bir cana kıyma yapması gerekirdi tabi tek bir kelimeye takılmamak lazım ama cok dıkkatimi çekti

18.05.2021

katılıyorum ve arttırıyorum.cinayeti erkek kardeşi ya da babasının işleme ihtimali daha yüksek.kadın suçu üstüne alıyor olabilir.

TÜM YORUMLARI OKU (39)