Polis Üstsüz Güneşlenen Kadını Uyarınca Tüm Kadınlar Çıplak, Erkeklerse Sütyenleriyle Caddeleri Doldurdu!

Geçtiğimiz günlerde Berlin'deki bir su parkında üstsüz biçimde güneşlenen Fransız kadına polisler müdahalede bulununca Berlin halkı bu duruma büyük tepki gösterdi. Kadınlar çıplak, erkekler ise sütyen takarak sokakları doldurdu. Buyrun içeriğe...

Berlin’de geçtiğimiz Cumartesi günü ilginç bir eylem yapıldı. Geçtiğimiz günlerde üstsüz bir şekilde su parkında güneşlenen Fransız kadını uyaran polise halk büyük tepki verdi.

twitter.com

Berlin meydanında düzinelerce insan kadınların kamuya açık su parklarındaki üstsüz gezme yasağını protesto etti.

twitter.com

Protestonun en vurucu sloganlarından biri de ‘Tüm memeler özgür olmadıkça hiçbir meme özgür değildir’ oldu.

Berlin’de yaşayan Fransız kadın polisler tarafından ‘ya üstünü giy ya da parkı terk et’ uyarısına maruz kalmıştı ancak kendisi çocuk havuzunun yanında güneşleniyordu.

Parktaki insanlar kadına bu parkın çıplaklık için uygun olmadığını söylediler. Fransız kadının durumu kabul etmemesi üzerinde polis olaya müdahale etti ve bu durum özellikle de sosyal medyada büyük etki uyandırdı.

Ulusal bir hareket olan ‘Equal Breasts for All’, kadınların tıpkı erkekler gibi üstsüz bir biçimde gezebilme hakkı olması gerektiğini savunuyor.

Memelerin ‘objeleştirilmemesini’ ve hatta ‘normalleştirilmesi’ gerektiğini söylüyorlar.

Bisikletle yapılan protestoda ‘Memenin cinsiyeti yoktur’ ve ‘Benim bedenim benim kararım’ sloganları atıldı.

Gösteriye pek çok insan renkli ve eğlenceli kostümlerle katıldı. Protestoya katılan erkeklerden bazıları ise sütyen taktı.

‘Equal Breasts for All’ 14 Temmuz’da Kiel’deki Schrevenpark’ta tekrar bir protesto düzenleyecek.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Haydi yorumlara!

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Herkesten Rol Çaldı! 74. Cannes Film Festivali'nde Bilinçli Olarak Frikik Veren Kadın Gündeme Bomba Gibi Düştü
Hafta Boyunca Yaptıkları Sıcak Paylaşımlarla Ülke Genelinde Havaların Isınmasına Sebep Olan Ünlüler 🔥
Aforoz Edilmiş! Ünlü Oyuncu Mine Tugay’dan Yıllar Sonra Çok Konuşulacak Medcezir İtirafı Geldi
Sevgilisiyle Evlenmek İçin Ağabeyinin Kimliğini Çalan Evli Türk Adamın Müge Anlı'yı Aratmayan Hikayesi
Film Değil Gerçek! Kadın Bir Gardiyan Kıyafetinin Ağ Kısmına Delik Açarak Mahkumla Cinsel İlişkiye Girdi

Popüler İçerikler

Ziraat Bankası'ndan Ortak Konut Kredisi: Gerçekten 10 Bin Lira Taksitle Ev Almak Mümkün mü?
Adana'da Skandal Görüntüler: Kesilmiş At ve Eşek Kalıntıları Kanalda Bulundu!
9 Yaşındaki Çocuğa İmam Odasında Yıllarca İstismar İddiası: İmam Tutuklandı!
YORUMLAR
12.07.2021

Saçma. Erkek de olsan kadın da olsan parkta üstünü çıkarman yasak olmalı. Plaj değil orası. Soyunamazsın; teşhirciliktir.

13.07.2021

Hala teşhircilik diyor kafayı yiyeceğim bide 113 kişi sığır beğenmiş ya bilader ben istediğim gibi giyiniyorum diye neden teşhirci oluyorum özgürüm istediğim şekilde giyinmek istiyorum ya ben bu hayata ilk kez geliyorum neden birileri rahatsız oluyor diye neden kıyafet özgürlüğü olmasın neden kısıtlayayım kendimi karşıdakini neden uyandıyorum karşıda ki sapıksa gözü herşeye kayıyorsa Kadın ne yapsın yahu rahatsız oluyorsan kafanı başka yere çek yada bakma bana ne sana ne kavramlarını bilmemiz lazım ya bu ülkede hayvana bebeğe çocuğa direğe elektrik panosuna reklam panosuna giden insan gördük ne teşhirciliği ne soyunması millet çarsaflı fantazisi bile var ensar vafkında 45 çocuk tacize uğradı oda mı teşhircilik yapmayın etmeyin bir insan istediği şekilde giyiniyorsa sütyen takmıyorsa teşhirci olmuyor ve ben bu Erkek olarak 2021 yılında bu konuları konuşmamamızdan çok utanıyorum hala kıyafet konusu konuşuyoruz şu dar kafalı düşüncerinizi atın Kadınlarımız artık kendini kısıtlamasın

12.07.2021

e sansürlemişsiniz kadınlrın memelerini ? Madem doğal siz neden sansürlediniz ki ?

Pasif Kullanıcı
12.07.2021

Burda ortadoğu kanunları geçerli çünkü

12.07.2021

Kadın memesinin cinsellik cagristirmasi evrimsel değil öğrenilen birseydir. Afrikada kadinlar sallaya sallaya geziyor ve erkeklere soruldugunda memelerin cinsellik cagristirmadigi sut vermek icin oldugunu soylemisler. Ortalik memeden gecilmese belki bu kadar cekici bile gelmeyecek. Sonuc olarak ne guzel dertleri var insanlarin ve ne guzel protesto ediyorlar. Biz cogu seye agzimizi bile acamiyorken.

12.07.2021

Biz afrika kabilesi değiliz olmak zorunda da değiliz. Kısaca berlinde 50-100 aktivist sokağa çıkmış, onedio berlin halkı sokağa döküldü diye haber paylaşıyor, işte bizim ülkemizde de habercilik böyle yürüyor 😂. Ama tabi insanların özgürce kırmadan dökmeden hiç bir yere hiç kimseye zarar vermeden protesto ediyor olabilmesi de ayrı bir güzellik.

TÜM YORUMLARI OKU (52)