Polis Şeyda Yılmaz'ın Katili "Piton 82" İsimli Suç Örgütüne mi Üyeydi?

Geçtiğimiz gün Ümraniye'de Şeyda Yılmaz'ı vurarak şehit eden Yunus Emre Geçti'nin sosyal medya paylaşımlarından eski arkadaşlarının demeçlerine kadar pek çok bilgi ortaya çıktı. Bir iddia da gazeteci İsmail Saymaz'dan geldi. Saymaz'ın iddialarına göre polis katili yeni nesil suç örgütlerinden Piton 82 ile ilişkili.

Yunus Emre Geçti'nin yakalanmasının ardından geçmişte yaptığı paylaşımlar ve suç dosyasının kabarık olması geçtiğimiz günün en önemli gündemlerindendi.

Silahlı fotoğraflar, tehditvari paylaşımlar ve uyuşturucudan dosyasının olması pek çok kişiyi Geçti'nin ilişkili olabileceği grupları araştırmaya itti.

İsmail Saymaz, Geçti ile Sinan Ateş cinayeti sanığı Eray Özyağcı'nın benzer profiller olduğunu, suç dünyasına 12-13 yaşlarında kapkaç yaparak girdiğini belirtti.

Geçti'nin bağlı olduğu grubun Piton 82 olduğunu iddia etti. Bu tip yeni nesil suç örgütlerinin de en bilinmiş örneğinin 'Daltonlar' çetesi olduğunu vurguladı.

Bu tip yeni nesil suç örgütlerinin rol modelinin Barış Boyun olduğunu, bu tip suç örgütlerinin motorsikletli saldırı tipini ülkeye getirip gelirlerini de uyuşturucu yoluyla sağladığını öne sürdü.

Saymaz'ın dün akşam Halk TV'de aktardığı bilgiler şöyle 👇

Bu içerikler de ilginizi çekebilir 👇

Çete Lideri Barış Boyun İddianamesi: Rapçiler Heijan ile Muti’ye Hapis İstemi
Şehit Polis Şeyda Yılmaz'ın Katilinin Suç Makinesi Çıkmasına Gelen Tepkiler
Polis Memuru Şeyda Yılmaz'ın Katilinin Sosyal Medya Paylaşımları

Popüler İçerikler

Fatih Altaylı Kendisini Eleştiren Bir Sosyal Medya Kullancısına Verdiği "Şaft" Cevabı ile Gündem Oldu
Dünya Basını Derbiyi Nasıl Gördü? Fenerbahçe - Galatasaray Maçının Manşetleri
MasterChef'te Şef Mehmet Yalçınkaya'nın Yaptığı İmza Tabak Dalga Konusu Oldu!
YORUMLAR
24.09.2024

Ceza infaz yasası ilmek ilmek gözden geçirilmeli, hukukun üstünlüğüne, adaletin doğruluğuna uygun hale getirilmeli. Ceza ile ‘yatarı’ arasındaki uçurumlar tüm ciddiyeti yitirtti, korkmuyorlar. İyi hal, denetimli serbestlik gibi suçluya güzellik yapılan uygulamalar derhal kalkmalı.

+1

24.09.2024

soylunun adamlari

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ