“Polis Olsanız Ne Olur” Diyerek Polis Ekiplerine Silah Çeken Şahıs Anbean Kameralara Yansıdı

İstanbul Beyoğlu’nda hakkında arama kararı olan şüpheliyi yakalayan polis ekipleri beklenmedik bir durum yaşadı. Şüpheli kelepçe takılarak götürüldüğü esnada arkalarından gelen bir şahıs polis ekiplerine müdahale etmek istedi.

Kaynak: DHA

Polis ekiplerine “Hayırdır siz kimsiniz de kelepçe takarak adamı götürüyorsunuz?” diyen şahıs, ekiplere silah çekti.

Kısa süre içerisinde etkisiz hale getirilen şahıs tutuklanırken, evine yapılan aramada 50 milyon TL değerinde uyuşturucu ele geçirildi.

İşte detaylar 👇

Bu içeriklerimiz de ilginizi çekebilir.

300 Binden Fazla Takipçisi Olan Influencerlar Dikkat: Ticaret Bakanlığı Eğitim Verecek
Elebaşı Fethullah Gülen’in Cenazesinde Yüzünü Gizleyenlerin Kimlikleri Ortaya Çıktı
Polonya'da Bir İlke İmza Atıldı! Gazetecileri İşten Çıkarttı: Yapay Zeka ile Yayın Yapmaya Başladı
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Arnavutluk'un Yapay Zeka Bakanı Rüşvet Aldığı İçin Görevden Uzaklaştırıldı İddiası Ortalığı Karıştırdı
TasteAtlas Açıkladı: Türkiye'nin En Kötü Yemeği Belli Oldu!
Asın Bayrakları: Türk Tasarımcı Dilara Fındıkoğlu, British Fashion Awards Gecesinde Vanguard Ödülü Aldı!
YORUMLAR
26.10.2024

Hastasıyım böyle paketlemelerin. Umarım 3 gün sonra salmazlar.

26.10.2024

Polisin yetkilerinin artırılması gerektiğini düşünüyorum.Bu hadsiz herif bu kadar yakın mesafeden silah doğrultmasaydı Allah korusun karşısındaki polisin sonu şehit Şeyda polisimiz gibi de olabilirdi. Öyle bir zamana geldik ki her yer irili ufaklı çete kaynıyor böyle bir ortamda güvenlik güçlerinin yeteri kadar otoritesinin ve yetkisinin olmaması çok sıkıntılı durumlar meydana getirebilir.

26.10.2024

Adli kontrol zımbırtısıyla ne zaman salarlar ondan haber verin siz

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ