Polis Memuru Tuvalette Bir Kadının Fotoğrafını Çekti İddiası! Görevden Uzaklaştırıldı

Düzce'de  İl Özel İdaresi binasındaki tuvalette bir kadının fotoğrafını çektiği iddia edilen polis memuru A.A. görevden uzaklaştırılarak, hakkında idari tahkikat başlatıldı. 

Fevzi Çakmak Mahallesi’nde bulunan İl Özel İdaresi binasında 13 Mayıs'ta meydana geldi. İddiaya göre, polis memuru A.A. kadınlarlar tuvaletine girerek bir kadının fotoğrafını çekti.

Durumu anlayan kadının bağırması üzerine polis memuru olay yerinden kaçtı. Yapılan incelemeler sonucu İl Emniyet Müdürlüğü kadrosunda polis memuru olduğu öğrenilen AA görevden uzaklaştırıldı.

'İdari tahkikat başlatıldığı anlaşılmıştır'

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Olayla ilgili Düzce Valiliği'nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

'Bazı haber sitelerinde yer alan ’Kadınlar tuvaletindeki kapının altından fotoğraf çeken polis açığa alındı’ haberleriyle ilgili olarak yapılan incelemede 13 Mayıs’ta saat 15.50 sıralarında ilimiz Fevzi Çakmak Mahallesi’nde bulunan kamu binasının 3. katındaki kadınlar tuvaletinde bir şahsın cep telefonu ile gizlice kadınların görüntüsünü almaya çalıştığı, mağdur kadının bağırması üzerine kaçtığı yönündeki ihbara istinaden polis ekipleri hızlı şekilde olay yerine intikal etti. Binada görevli özel güvenlik personeli ile yapılan görüşme ve kamera incelemesinde olayı gerçekleştiren şüpheli şahsın İl Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli A.A. (asaleti tasdik olmamış polis memuru) olduğunun anlaşıldığı ve aynı gün görevli olduğu birimde yakalandığı tespit edilmiştir. Ardından şüpheli hakkında cumhuriyet savcısının talimatı ile özel hayatın gizliliğini ihlal suçundan adli işlem başlatıldığı ve adı geçen polis memurunun soruşturmanın selameti açısından görevinden uzaklaştırılarak idari tahkikat başlatıldığı anlaşılmıştır. Soruşturma süreci hassasiyetle takip edilmektedir' 

İlginizi çekebilir👇

AK Parti'den 'Sokak Köpeği' Teklifiyle İlgili İlk Açıklama: 'Bu Yönde Talepler Var'
İran Genelkurmay Başkanlığı Yalanladı: 'Enkazı Akıncı Değil, Bizim İHA'mız Buldu'
Haluk Levent '3 Denetim' Sözünü Tuttu: Uluslararası Denetim Şirketi Grant Thornton'dan Ahbap'a Tam Not
12 Yaşındaki Kız Çocuğuna İstismar İddiası! Karısını 'Annesi' Gibi Tanıtmış

Popüler İçerikler

İsrail Askerlerinden Acımasız Muamele: Yaralı Filistinlileri ‘Canlı Kalkan’ Yaptılar!
Diamond Tema Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'a "Okuduğum Sahih Hadisler Suçsa Diyanet'e de Dava Açın" Dedi
Şoke Eden Öneri Ortaya Çıktı: Türkiye'de Bahşişten Vergi mi Alınacak?
YORUMLAR
22.05.2024

Kadınlar tacize uğradığında sığınması gereken polise bak 😡 Ne halt olduğu belirsiz şahısları kurumlara sokarsanız sonu bu.

22.05.2024

Malesef öyle..

22.05.2024

orospunun kahbenin çıkardığı bu olaylarda başvurmamız gereken kuruma bak polise bile güvenimiz kırılıyor polise bile güvenemeden nasıl yaşayacak bu insanlar bu topraklarda yahu!

22.05.2024

doldurun turgevli gençleri her yere akgenclik

TÜM YORUMLARI OKU (22)