Polis Memuru Şeyda Yılmaz'ı Şehit Eden Katil, Adliyeye Çöp Poşeti ve Hayvan Taşıma Aracıyla Sevk Edildi

Polis memuru Şeyda Yılmaz'ı şehit eden katil, Yunus Emre Geçti üzerine giydirilen çöp poşetiyle ve hayvan aracına konularak adliyeye sevk edildi.  

Ümraniye'de yakalandıktan sonra bir emniyet mensubunun silahıyla, polis memuru Şeyda Yılmaz'ı başından vurarak şehit eden 26 suç kayıtlı Yunus Emre Geçti, adliyeye sevk edildi.

Üzerine çöp poşeti giydirilen ve kadın polisler tarafından aracın arka kısmına koyulan Geçti'nin görüntüleri medyaya servis edildi.

Geçti'nin hayvan aracıyla adliyeye götürülmesi sosyal medyada gündem oldu.

İşte o anlar; 🎥 👇

Yılmaz'ın katili Yunus Emre Geçti'nin adliyede çekilen görüntüleri 👇

İlgili haberler 👇

Polis Memuru Şeyda Yılmaz'ı Şehit Eden 26 Suç Kayıtlı Yunus Emre Geçti'nin Yakalanma Görüntüsü Ortaya Çıktı
Ümraniye'de Suç Makinesi Dehşet Saçtı: Bir Kadın Polis Memuru Şehit Oldu!
Polis Memuru Şeyda Yılmaz'ın Katilinin Sosyal Medya Paylaşımları

Popüler İçerikler

Ümraniye'de Suç Makinesi Dehşet Saçtı: Bir Kadın Polis Memuru Şehit Oldu!
Dünya Basını Derbiyi Nasıl Gördü? Fenerbahçe - Galatasaray Maçının Manşetleri
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
YORUMLAR
23.09.2024

Bir insanımız öldükten sonra isterseniz başına çuval boynuna ip geçirin hiçbir önemi yok. Çocuğa tacizden, yaralamaya gaspa kadar 26 suç kaydı bulunan birini serbest bırakmanın sorumsuzluğunu cinayet işlendikten sonra çöp poşeti giydirip hayvan arabasına bindirerek örtemezsiniz.

23.09.2024

Serbest bırakan polis değil ki, adalet sisteminin laçkalığı. Polis, polis katiline gereken muameleyi yapmış. Sonrası için müdahale yetkisi yok maalesef.

23.09.2024

Hayvan aracı ne alaka? Bu serefsizin yaptığını hangi hayvan yapar? Hayvanlardaki sadakat vicdan merhamet duygusunun binde birini taşımayan bu yaratığı hanzo gibi kafese koyup transitin arkasında şehir turu yaptırarak adliyeye götürmeniz gerekiyordu!

23.09.2024

imza.

23.09.2024

26 suç kaydı olan birini illa Polis öldürdükten sonra mı cezalandırıyoruz? Seni beni öldürse normal arabada mı gidecek? Bu mu adelet sisteminin geldiği nokta?

23.09.2024

Doğru soru bu: Ölen polis olunca ceza farklı mı oluyor. Bu ülkede onlarca suçsuz günahsız insan öldürülüyor bu tip suç makinalarınca. Polislik mesleği riskli erken emeklilik hakkına sahip bir meslek ve seçenler bu mesleğin zorluklarını biliyor. Çözüm öldürene poşet geçirmekte değil. Çözüm adaletin ve cezanın doğru bir şekilde işlemesinde. Aksi durumda daha çok canlar yanar.

TÜM YORUMLARI OKU (76)