Polis Alarma Geçti: Çocuğunu Rehin Alıp Camdan Sarkıttı

İstanbul'un Başakşehir ilçesinde korku dolu anlar yaşandı. Çocuğunu rehin alan baba, pencereden sarkıttı. İtfaiye ekipleri tedbir aldı.

Başakşehir'de eşi ile tartışan yabancı uyruklu kişi binada yaşadığı dairede çocuğunu rehin aldıktan sonra pencereden sarkıtmaya başladı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine adrese çok sayıda polis ve itfaiye ekibi sevk edildi.

Polis, çocuğunu pencereden sarkıtan babayı ikna etmek için çalışma başlatırken, itfaiye de çocuğun düşme olasılığına karşı tedbir aldı. Polisin babayı ikna çalışması sürüyor.

24 Yıl Sonra Bir İlk Oldu: Putin'den Kuzey Kore'ye Ziyaret
ABD'de Hakim Karşısına Çıkan Eylem Tok'a: ''Bir Katil Annesi Olmak Nasıl Bir Duygu?"
Kurban Bayramı'nda Kahreden Olay: Yediği Kavurma Sonu Oldu

Popüler İçerikler

Van Konserini "Ne Mutlu Türküm Diyene" Sözleriyle Bitiren Bengü'ye İzleyiciler Pet Şişe Fırlattı!
Atatürk'ün 'Bozkurt İşareti' Yaptığı İddia Edilen Fotoğraf Hakkında Gerçek Ortaya Çıktı!
Ticaret Bakanı Ömer Bolat: "Afganlar Giderse Türkiye'de Hayvancılık Biter"
YORUMLAR
18.06.2024

Keşke herkes anne, baba olmasa. O çocuğun bundan başka kim bilir ne travmaları vardır. Bazı çocuklar hayata 1-0 geriden başlıyor. Çok üzülüyorum böyle çocuklara, keşke hiçbir çocuk bunları yaşamasa. Ah canım çocuklar.. qnne olduktan sonra insan daha bi başka etkileniyor böyle haberlerden. 😔

18.06.2024

Adamı uçurumdan aşağı sarkıtacaksın hakikaten. Baba denmez mesela bunun gibilere. Çocuğun ne günahı varsa. Ömür boyu uzaklaştırma şart mesela. Umrunda olmaz zaten muhtemelen..

18.06.2024

o çocuk bir daha bu şerefsize nasıl güvenecek? onunla yaşadığı her ortam, her an korkunç gelecek. umarım bakanlık tarafından elinden alınır o yavru..

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ