Podolski'den Fenerbahçe'ye Olay Gönderme

Galatasaray'ın Alman golcüsü Lukas Podolski , twitterdan Fenerbahçelileri kızdıracak bir paylaşımda bulundu.

Podolski Tom ve Jerry adlı çizgi filmden bir kesiti paylaştı. Köpeğin Fenerbahçe'yi simgelediği videoda Tom'un bir köpeğin saldırısı karşısında sakin kaldığı ve sopa ve çeşitli aletlerle köpeğe vurduğu görülüyor.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Lukas Podolski'nin bu paylaşımı sonrası çok sayıda olumlu olumsuz tweetler yazıldı.

Popüler İçerikler

Önceki Şampiyonları Bilen Ünlü Astrolog Meral Güven Şampiyon Olacak Futbol Takımını Açıkladı
Dilan Çiçek Deniz'in Yaza Damgasını Vuracak Yeni Aşkı Ünlü Yönetmenin Oğlu Çıktı!
Yeni Sezonda Hayata Geçecek! TFF Hakemler Konusunda Büyük Adım Attı
YORUMLAR
09.07.2016

Bir Fenerbahçeli olarak hiç kızmadım-kızamadım. Adam haklı! kimse öyle iyi bir yıl geçirdik felan demesin resmen alt üst olduk. Basketbolda Türkiye Ligi hariç hiçbir başarımız yok ve bunun sorumluluğunu alan da yok. Biz Fenerbahçeyiz böyle 2.liklere sevinecek ya da finalde kaybedip kendimizi avutmaya hakkımız yok! o yüzden Podolski'ye zerre kızmadım

09.07.2016

Lan komik işte ciddiye alıp sinirlenen herkesin aq

09.07.2016

evet aq :)

09.07.2016

Suçun tamamı podolski de değil.Suç ona bunu yapmaya,bunu yapınca prim yapacağını ve taraftarının gözünde sempatik olacağını bilmesini sağlayacak insanlar.Yani bizlerin davranışları.Bakmadım ama kuvvetle muhtemel o mesajının altında gsliler adamsın hahahaha diyordur fenerbahçeliler ise oç diyordur.Tam tersi olsa bu sefer fenerbahçeliler adamsın der gsliler oç der.Podolski bunu ingiltere de yapsaydı ya arsenal-chelsea olayı ile yada almanya da köln-bayern ile.Niye orada değil burada ? Çünkü biliyor ki bu toplum bunlardan hoşlanıyor.Sonra da o toplumun insanı ''lan arda senin maaşını ben veriyorum bana nasıl hesap sorarsın'' diyor.Eee arda'yı da işte senin gibi kafalar yetiştirdi ondan çıkıp sana hesap sorarım diyor,niye kızıyorsun ? Senin yetiştirmediğin emre mor tekme gelince bile kendini yere atmıyor.İşte avrupalı ile arandakı fark bu.

09.07.2016

Çok doğru demişsin geride bırakmamissin helal

TÜM YORUMLARI OKU (16)