Plaza Dili Konuşarak Türkçe'yi Katleden İnsanları Ti'ye Alan Hülya Mutlu'dan Muhteşem Parodi Video!

Plaza dili iş hayatında insanlar tarafından çok sık kullanılan bir dil. Çektiği parodi videolarla plaza dili konuşan insanları eleştiren Hülya Mutlu da, Türkçe'nin katledilmesini çok güzel bir şekilde eleştiriyor.

Hülya Mutlu daha önce de insanları eleştirmişti:

Türkçe Yetmiyor mu? Plaza Dili Konuşan İnsanları Çektiği Parodi Video ile Çok Güzel Bir Şekilde Eleştiren Kadın

Yeni eleştiri videosunda ise plaza dilinin yaygın bir noktasına değiniyor; İngilizcesi kullanıp hemen ardında Türkçesini kullanmak:

Popüler İçerikler

TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
Öğretmen Olmak İçin Şartlar Değişiyor: Öğretmenler Artık Üniversiteden Sonra Atanamayacak!
YORUMLAR
08.12.2019

İki kelime yabancı dil öğrenince, özünü unutup bir şey yaptığını sanan gerizekalılar aynen böyle konuşuyor. İyi bir örnek olmuş videoyu çekenlere teşekkür ederim.

09.12.2019

eskiden bende oyle dusunuyordum. ama oyle degıl.. burda kımsenın kımseye hava atma derdı yok. plazada calısanların artık nerdeyse yuzde 90'ı ıngılızcede fulent.. ozel bısey degılkı ıngılızce bılmek bıde bunun havasını yapsınlar. ben trendyolda calısyorum alı baba'ya satıldıktan sonra asır fazla ıngılızce maıller donmeye basladı, konusmaların yarısı artık o dıl ıle yapılıyor. dogal olarak artık bızde de bı takım kelımler karısabılıyor unutup kullanbılıyorsun. ayrıca halk bıle bu sekılde konusyor. cafelerın ısımlerı populer fılmler dızler sarkılar hepsi ıngılızce... yukarıda yorumlara yazmıs biri benzıncı adam "fulliyim mi" derken bıle ıstemeden plaza dılı gıbı turkce kullanmıs oluyor. cunku turkcede fullemek dıe bı fııl yok!!

08.12.2019

Bu tiplerden biriyle tanışmıştım konuştuğu ucubik dili gündelik hayatta da kullanmasından daha çok İngilizce bilmiyor olması beni şaşırtmıştı...

Geçen pompacıya tam depo dedim full mu dedi

TÜM YORUMLARI OKU (18)