Playboy İmparatoru Hugh Hefner'in Kendinden 60 Yaş Genç Eşi: Crystal Harris

89 yaşındaki Hugh Hefner Esquire'da metin yazarlığıyla sektöre atılmış fakat oradaki işini 1953 senesinde Playboy imparatorluğunu kurmak üzere bırakmıştı.

Hefner'ın 1949'da Mildred Williams ile yaptığı evlilik 10 yıl sonra sona erdi. Kimberley Conrad ile 1989 yılında adım attığı evlilik ise 2010 yılında sıfırı çoktan tüketmişti. Sıradaki ise Crystal'dı...

Hugh Hefner ve Crystal Harris'in bir dalgalanıp bir durulan ilişkisi, 2010 yılındaki nişanlarının ardından, Crystal'ın Hugh Hefner'ı düğünden beş gün önce terk etmesiyle hiçbir yere varamayacak gibi görünüyordu. Fakat öyle olmadı. Hugh Hefner genç sevgilisini yeniden ikna etti, ve yaklaşık iki sene önce evlendiler.

Hugh Hefner'dan biraz fazla bahsetmiş olabiliriz evet; hem model, hem DJ, hem şarkıcı, hem de televizyonun vazgeçilmez yüzlerinden, 29 yaşındaki eşi Crystal hakkında ise fotoğraflar eşliğinde konuşmaktan yanayız...

Popüler İçerikler

Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
Fabrikada Grup Seks Skandalı: 4 İşçi Kovuldu!
YORUMLAR
03.11.2015

Nedir yani? İnsanların birsürü hayali var ve bunun için kendine ilham kaynağı olarak popüler olmak için hayatından çalıp kendinden 60 yaş büyük adamla evlenerek kendisine hiç saygısı olmadığını kanıtlayan bi kadını mı alalım? Lütfen biraz daha yararlı içerikler paylaşalım.

04.11.2015

ya herşeye aşırı seviyeli yorum yapmayın mk.. kaşarın biri işte. "popüler olmak için hayatından çalıp kendinden 60 yaş büyük adamla evlenerek kendisine hiç saygısı olmadığını kanıtlayan bi kadını mı alalım" nedir?

03.11.2015

kesin birbirlerine deli gibi aşıklardır :D

03.11.2015

İleriyi düşünmüş şimdi bu adam göçünce buna kalacak 7 sülalesine yeter artık.

yine bir memeli, gotlu, paralı icerik

ben yapmadım onedio yapmıs

TÜM YORUMLARI OKU (32)