Playboy Artık Çıplak Fotoğraf Yayınlamayacak

Erkek dergisi Playboy'un sahibi Hugh Hefner, ünlü derginin bundan sonra çıplak kadın fotoğraflarına yer vermeyeceğini açıkladı.

The Guardian'da yayınlanan habere göre Playboy'un bu kararının arkasında 'çıplak kadın fotoğrafı devri'nin sona ermesi fikri var.

The New York Times'la röportaj yapan 89 yaşındaki Hefner, 2016 mart ayından itibaren bu kararı uygulayacaklarını ifşa etti.

62 yıldır pek çok kişinin en yakın arkadaşı olan Playboy, buna rağmen 'provokatif kadın fotoğrafları' kullanmaya devam edeceklerini söyledi.

Playboy CEO'su Scott Flanders ise 'Devir artık herhangi bir seks fotoğrafına bir tık ötede olduğumuz bir devir. Artık bunları geçmeliyiz' dedi.

Playboy, 1975 yılında yayınlandığında dünya çapındaki tirajı 5,6 milyon idi. Alliance for Audited Media rakamlarına göre bugün bu rakam 800 bin dolaylarında.

CNN Türk

Popüler İçerikler

Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
Nusret, 2022 Dünya Kupası Finalinde Sahaya ‘Kaçak’ Girmiş! Nusret Yüzünden Türk Yöneticinin Hayatı Kararmış!
Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
YORUMLAR
13.10.2015

internet okadar Yaygınlaştıkı artık dergiye gerek kalmadı kısacası :D

Hugh Hefner hacca gidip tövbe edecekmiş, kesin bilgi yayalım :D

18.10.2015

Kadin bedeninin metalastirilmasi konusu bir meta mi olmaya başladı acaba? Cok takılmayın bu konuya. Erkeğin kadın ögesi olmadan satın alacağı seyler ekonomide cok az yer tutar. Bunu romantik mi yaparsın, erotik mi yoksa pornografik mi onu bilmem.

TÜM YORUMLARI OKU (5)