Plastik Cerrahinin Mucizelerinden Sonuna Kadar Yararlanıp İnanılmaz Bir Değişim Yaşayan 23 Kişi

Bu değişim değil, resmen yüz nakli! 😱

Twitter'da, insanların büyük değişimlerini paylaşıp estetiğin aslında ne kadar da harika bir şey olduğunu gösteren paylaşımlar yapan 'estetiklendiniz' adlı hesabı mutlaka duymuşsunuzdur. 

Biz de plastik cerrahinin nimetlerinden sonuna kadar yararlanıp bambaşka birine dönüşen kişileri, 'estetiklendiniz'hesabından sizler için derledik.

1.

*

2.

*

3.

*

4.

*

5.

*

6.

*

7.

*

8.

*

9.

*

10.

*

11.

*

12.

*

13.

*

14.

*

15.

*

16.

*

17.

*

18.

*

19.

*

20.

*

21.

*

22.

*

23.

*

Popüler İçerikler

Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
Yine Aynı Müdür Yine Olay: Müdür Yardımcısının Kapısını Kırdırıp İçeriye Girdi
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
YORUMLAR
18.12.2019

bilemedim. hani kocaman burnun olur da hem sağlık hem de görsel açıdan düzelttirirsin. benim estetiğe bakışım bu. elmacık kemiği dolgusu, çeneyi minicik yapmalar, dudağı şişirmeler falan. bunlara bakınca aynı firmanın ürettiği oyuncak bebeklere benzetiyorum. yüz hatları aynı kalıp, sadece kaş göz farklı çizilmiş gibi.

18.12.2019

Çok güzel olmamışlar mı? Fiziksel özelliklerimizi seçmemiz bizim elimizde değil fakat bugün bu özellikelerimiz daha düzeltilebilir bir durumda ise yaptırmamak bir üstünlük sayılmamalı. Özgüven kazanmışlar bir kere, duruşlarından anlaşılıyor. Keşke birileri estetik çekilişi falan yapsa da katılsak :D

18.12.2019

valla o riske giremem ctrl z si yok bu işin olmadı tekrar çizem diye neler okuyoz burnuna götünden yağ almışlar kulağını koparmışlar diye

TÜM YORUMLARI OKU (31)