Plajda Taciz! Çevredekiler Tarafından Darbedildi: O Anlar Kaydedildi

Bartın’ın Amasra ilçesindeki plajda bir kadını taciz ettiği iddia edilen 50 yaşındaki H.K. çevredekiler tarafından darbedildi. Linç edilmek istenen H.K., polis ekipleri tarafından kurtarıldı.

Olay, dün öğle saatlerinde Büyük Liman mevkisindeki plajda meydana geldi.

Plajda güneşlenen bir kadın, H.K.'nin kendisine tacizde bulunduğunu iddia etti. Kadının tepki gösterdiği H.K, çevredekiler tarafından darbedildi. Linç edilmek istenen H.K., gelen polis ekipleri tarafından kurtarıldı. Yaralanan H.K., götürüldüğü Amasra Devlet Hastanesi'ndeki tedavisinin ardından gözaltına alındı. Kadın şikayetçi olurken, suçlamaları reddeden H.K.’nin yapılan kontrollerinde 2,2 promil alkollü olduğu tespit edildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, H.K’ya yönelik linç girişimi bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

İşte o anlar:

Ameliyatta Unutulan Gazlı Bezle 4 Yıl Yaşadı: Engelli Raporu Aldı
Sel Felaketi! Kara Yolu Kapandı: Bir Ev Yan Yattı
Konya'da Muhtar Swinger Partisinde Tanıştığı Kadının Kızını İstismar Etti: "Çıplak Fotoğraflarımı Çekti"

Popüler İçerikler

Gazeteci Cem Küçük, Narin'in Ağabeyini Hedef Gösterdi: ''Abisi Bir Şey Yaparken Narin Görüyor''
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Kızılcık Şerbeti'ndeki "Kadının Beyanı Esastır" Repliği Tepki Çekti
YORUMLAR
20.07.2024

valla helal olsun tebrik ederimmm👏👏

Gamze oradamıydın? Kadının iftira atmadığını nereden biliyorsun.

Artık bir erkek olarak başımı öne egerek geziyorum. Olurya kafanı kaldırırsında bir kadınla göz göze gelirsin mazallah sapık diye bagırsa açıklayana kadar insanı pert ederler.

20.07.2024

Sikecekmiş gibi bakmakla merak edip bakmak arasında fark var. Oturup hiç bir insan bir insanı bakarak rahatsız edemez. Tacizdir çünkü,rahatsızlık verirsin insanlara. Senin bu gelişememiş beynin tabii aradaki farkı anlayamaması çok normal. Ya olmadıysa ya öyle yaptıysa... Lan ya yaptıysa nolacak? Ya adam gibi bakmayı öğrenirsin ya da öyle köpek gibi başın önde gezersin. Sana bu yakışır sen öyle gez.

20.07.2024

Adalete guven kalmadiginda toplum cezasını kendi kesmeye baslar. Ne var ki siddet bulasicidir, arada yanlis anlamalar, iftira vs... derken bambaska noktalara gider durum. Ortadogu ile aramizdaki farki kapatmak uzereyiz.

24.07.2024

Orta doğu dediğin coğrafya tam olarak neresi? du ben söyleyeyim Osmanlı Topraklarının en geniş halini al içinden kırım ve balkanları ve birde ispanyayı at... Türkiye dahil. bak evladım Orta doğu dediğinde aklına gelen şey cehalet ise sen bir cahilsin. örf ve adetlerinin sertliği ise bu örf ve adetlerin oluşumunda Türklerden tut romalı yunanlı mısırlı pers çin rus yani tüm dünyanın etkisi var. Avrupa bizden daha medeni yada daha görgülü değil... Teknik açıdan üstün olmakla kültürel açıdan üstün olmayı birbirine karıştırmışsın sen... :D

TÜM YORUMLARI OKU (32)