Plajda Güneşlenen 18 Yaşındaki İngiliz Turiste Tecavüz İddiası!

Girit Adası’nda 18 yaşındaki İngiliz turiste tecavüz ettiği öne sürülen iki Pakistanlı yakalanarak tutuklandı.

Sözcü'den Yaşar Anter'in aktardığı habere göre Girit'in turistik Rethymno Plajı'nda otelin bulunduğu sahildeki şezlongda güneşlenen 18 yaşındaki İngiliz turiste iki Pakistanlı saldırdı. 

Saldırdıktan sonra etkisiz hale getirilen genç kadına tecavüz eden iki Pakistanlı, İngiliz turist ve ailesinin şikayetçi olması üzerine polis tarafından yakalandı.

Yunan medyası olaya geniş yer verdi

Adada yayın yapan Ekriti, Neakriti ve Create gazeteleri olaya geniş yer verdi. 

Yunanistan ulusal basınında geniş yer alan haberde, genç tecavüz edenlerin Pakistanlı ve göçmen oldukları belirtildi.

Cinsel saldırı suçu işleyenlerin yaşlarının 23 ve 26 olduğu belirtilirken saldırganların gözaltına alındığı bilgisi de paylaşıldı.

İngiliz turistin Girit Hastanesi'nden Adli Tıp raporu aldığı ardından Emniyet Müdürlüğü'ne giderek resmi şikayette bulunduğu belirtildi.

Popüler İçerikler

JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
YORUMLAR
21.07.2022

Geçenlerde İngiltere’nin Telford kentinde Küçük yaştaki kızlara tecavüz eden, bunları seks işçisi yapan bir çete ortaya çıkarıldı, çetenin Pakistanlı göçmenler tarafından kurulmuş ve yönetilen bir çete olduğu ayrıca polislerin ve sosyal hizmetler görevlilerinin “ırkçılıkla suçlanmamak için” göçmenlerin oluşturduğu bu çeteye karşı yıllarca sessiz kaldıkları ortaya çıktı. Liberal ve sol ya da merkez sağ entelektüellerin eleştirilerine maruz kalma korkusu görevlileri sindirmiş. “Irkçılık ve faşistlikle suçlanma korkusu” yıllarca bu göçmenlerin oluşturduğu suç örgütüne karşı yasaları uygulamamayı tercih etmelerine neden olmuş.Ve bu arada bin kadar kız çocuğu suça kurban verilmiş. Bugün ne yazık ki, Türkiye’de de bu durumla karşı karşıya olabiliriz. Göçmen politikası bizi de aynı yere doğru sürüklüyor. Bazı kısımları Fatih Altaylı'nın "Irkçılık korkusunun gizlediği tecavüzler" yazısından aldım merak eden okuyabilir.

21.07.2022

Yunan boşuna bunlara mermi sıkmadı sınırda.

21.07.2022

Yunanlar gitti ama tohumlarını unuttular.

21.07.2022

Dışarıdan içi b#k dolu bir poşet getirip evinizin ortasına koyarmısınız. Elbette ki hayır. Çürümüş bir topluluğa ait insanları ülkeye doldurursan sonuç ahır olur

TÜM YORUMLARI OKU (12)