Pitbull Tarafından Isırıldıktan Sonra Örnek Bir Davranış Sergileyen Hayvanseverin Bu Paylaşımını Mutlaka Okumalısınız!

Kayseri'de lise öğrencisi Mehmet Özer'in köpekler tarafından parçalanarak öldürüldüğü iddiası gündeme damgasını vururken, olayın karmaşıklığı akla başka ihtimalleri getirdi. Olayın gündeme gelmesiyle birlikte Twitter'dan Burçin bir Pitbull tarafından nasıl ısırıldığını anlattı ve hiçbir köpeğin sebepsiz yere saldırmayacağını açık bir şekilde ifade etti.

1. İşte Burçin'in bir Pitbull tarafından ısırılma hikâyesi ve ardından yaşadıkları...

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

Popüler İçerikler

Öğretmen Olmak İçin Şartlar Değişiyor: Öğretmenler Artık Üniversiteden Sonra Atanamayacak!
Arzu Sabancı'nın "A" Harfli Ekmeğini Kesen Çalışanın 1 Mayısını Kutlayarak Hepimizi Güldüren Kullanıcı
Bahar Dizisinde Timur'un Her Şeyi Anladığı Sahnedeki Çekim Hatası Gündem Oldu!
YORUMLAR

Tek kelime ile SAÇMALIK. kendisi bir olay yaşadı diye çocuğu pitbull saldırısında ölmüş ya da sonraki hayatını tamamen değiştirecek ailelere ahkam kesemez. Ne demek ya sebebini sorun? İyi o zaman kardeşim yarın bir insan birini öldürdüğünde o insanda suç bulmayalım toplum neden onu cinayet işleyecek kıvama getirdi deyip hatta öldürüleni suçlayalım. Sen ona yanlış davranmışsın diyelim.

Ben yazıcaktım aynısını yazmışşın budur.

Ulan bak yine elim ayağım titredi ha! Ulan yavsak insanogullari siz kendi kendine kenarda uyuyan hayvana tekme atın, üzerine sıcak su dökün, tecavüz edin, çocuklar kendine oyuncak etsin sinirden çıldırtsınlar hayvanı en son patlama yaşayınca da 'hebele hübele aman da küpek saldırdı'. Bir söz vardır bilmem haberiniz var mı, bir sokağın insanının nasıl olduğunu anlamak istiyorsan önce orada yaşayan hayvanlara bakacaksın diye. Yok neymiş de onların yaşam alanını almamışız. Lan o zaman kaldır götünü o sıcak koltuğundan siktir git sen yaşa dağın başında ormanın içinde, esir kampı gibi kamplarda. Hayvanlar hepinizden değerli ulan! HEPİNİZDEN! Şimdi gelip de bana 'sinin de ivladini küpek pircilisin' gibi şeyler söylemeyin sikerim belanızı. Hadi bay.

07.01.2019

Bi siktir amk çocuk ölmüş senin çocuğun ölse bu kadar duyar kasamazsın işinize bakın boş konuşmayın

TÜM YORUMLARI OKU (68)