Pitbull Saldırısıyla İlgili 3 Kişi Tutuklandı

Gaziantep'te pitbull cinsi 2 köpeğin site bahçesinde saldırdığı 4 yaşındaki Asiye Ateş ağır yaralanmış, köpekleri besledikleri belirlenen 5 kişi ile site güvenlik görevlisi gözaltına alınmıştı.

Korkunç olay dün Şahinbey ilçesinde meydana geldi. Bir sitede oturan 5 kişiye ait 2 köpek, site çalışanının 4 yaşındaki çocuğuna saldırdı. 

Köpekler küçük Asiye Ateş'i baş ve boğaz bölgesinden hayati tehlike oluşturacak şekilde yaraladı. Çığlıkları duyan vatandaşların yardımı sonucu güçlükle kurtarılan çocuk, Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Asiye'nin tedavisi sürüyor

Buradaki müdahalenin ardından özel hastaneye sevk edilen Asiye Ateş'in tedavisi sürüyor. 

Adliyeye sevk edildiler

Olay sonrası gözaltına alınan 3'ü kadın 6 şüpheli, İl Jandarma Komutanlığındaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Cumhuriyet savcılığınca, sitenin güvenlik görevlisi olan A.Ç, ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Şüpheliler Süheyla K. Mustafa E. ise 'haftada 3 gün imza atma' ve 'yurt dışına çıkış yasağı', adli kontrol şartlarıyla serbest bırakıldı.

3'ü tutuklandı

Zanlılar Zeynep C, Zeliha C. ve Mustafa Y. ise nöbetçi 2. Sulh Ceza Hakimliğince 'nitelikli kasten yaralama' suçundan tutuklandı.

İki köpek ise Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü tarafından Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Hayvan Barınağı ve Rehabilitasyon Merkezi'ne teslim edildi.

Köpeklerin saldırdığı anlar ⚠️ Rahatsız edici görüntüler⚠️

Ayrıca bakınız 👇

Pitbull Saldırısına Uğrayan ve Ağır Yaralanan 4 Yaşındaki Asiye'nin Ardından Sosyal Medyada Tepkiler Yükseldi
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

TasteAtlas Açıkladı: Türkiye'nin En Kötü Yemeği Belli Oldu!
İl Olmaya Aday İlçeler Listesi Güncellendi: 5 Yeni İlçe Daha Plaka Hazırlığında!
Anlamak İsteyene: Kadına Şiddete Dikkat Çekmek İsteyen Kadınların Yeni Akımı Çok Beğenildi
YORUMLAR
23.12.2021

çocukcağızdan haber var mı ? çok üzüldüm nasılmış acaba durumu?

23.12.2021

Yahu biri alıp bir iple falan boğazını sıkıp bayıltsa belki bırakır mallar aq

23.12.2021

ohhh iyi olmuş. b.k var gibi heryerde köpek besliyor itperest adiler. içeride mabadlarina ins jop falan sokarlar

TÜM YORUMLARI OKU (20)