Pitbull Dehşeti ve Köpeğini Kurtarmaya Çalışan Kadının Korku Dolu Anları Kamerada

İstanbul'da bir kadının parka götürdüğü Chihuahua (Çivava) cinsi küçük köpeği, tasmasız ve ağızlıksız dolaştırılan biri pitbull cinsi, iki köpeğin saldırısına uğradı. Kadın, saldırıya uğrayan köpeğini güçlükle kurtarırken saldırgan köpekleri gezdiren genç olayın ardından kayıplara karıştı. Şikayet üzerine yakalanarak gözaltına alınan gence 14 bin 982 TL ceza kesildi, pitbull cinsi köpeğe ise el konuldu.

Olay, geçtiğimiz Pazartesi günü saat 11.00 sıralarında Kağıthane Çeliktepe Mahallesi’nde meydana geldi. 

Emine T. adlı kadının parka götürmek istediği “papi” ismindeki köpeği, sokakta tasmasız ve ağızlıksız gezdirilen biri pitbull cinsi iki köpeğin saldırısına uğradı.

O anlar güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. 📹

Emine T., dik bir yokuşu çıkarken pitbull köpeği olan şahısla karşılaşıyor. Sahibinin elinden kurtulan pitbull kadının köpeğine saldırıyor. Sahibi, pitbullu köpeğe tekme atarak durdurmaya çalışırken kaçan küçük köpeği bir başka köpek önce kovalıyor ardından da saldırıyor. Kadın ise köpeğinin peşinden koşmaya başlıyor. 

Köpek korkudan minibüsün altında girerken kadın ise diğer köpeğe tekme atıyor. Ardından sahibi pitbull köpeğiyle birlikte sokağa iniyor ve bir süre vatandaşlarla tartışıyor. Köpeğini kucağına alan kadın olayın şokunu yaşarken sahibi ise pitbullu ve diğer köpeği alarak uzaklaşıyor.

Kısa sürede yakalandı

Olayın ardından dehşet dolu dakikalar yaşayan Emine T. emniyete giderek şikayette bulundu. Şikayetin ardından harekete geçen ekipler, görgü şahitlerinin ifadelerine başvurarak çevredeki güvenlik kamera görüntülerini incelemeye aldı. Şahsı adım adım takip eden polis ekipleri, İsmet İnönü Caddesi üzerinde olduğunu tespit etti. Devam eden çalışmalarda pitbullun sahibi Emrah O. (32) polis tarafından kıskıvrak yakalandı. Gözaltına alınarak emniyete götürülen şahıs, pitbull köpeğinin sahibi olduğunu ve olayın yaşandığını da itiraf etti.

Para cezası kesilerek savcılık talimatıyla serbest bırakıldı

Pitbull cinsi köpek ise Kağıthane Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından bulunduğu yerden alınarak el konuldu. Şahsa ayrıca pitbull cinsi köpek beslediği gerekçesiyle “Hayvanları Koruma Kanunu” çerçevesinde 14 bin 982 lira idari para cezası uygulandı. 

Suç kaydı kabarık olan Emrah O. “mala zarar verme” suçundan adli işlem yapılmasının ardından savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

Saldırıda yaralanan “papi” isimli “çivava” cinsi köpek ise sahibi Emine T. tarafından Gültepe Mahallesi’ndeki bir veterinere götürülerek tedavi altına alındı.

Popüler İçerikler

Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
Çekirdek Sabancılar Nazlı, Hacı ve Arzu Alara'dan Klasikleşen Aile Pozuna Güncelleme Geldi!
THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
YORUMLAR
28.04.2022

saldırmaya meyilli bir köpeğin var , sen bunu niye ağızlık olmadan sokağa çıkarıyorsun arkadaş !!! bu cinsin sahipleri hep mi mal olur ?

28.04.2022

evet :)

Pasif Kullanıcı
28.04.2022

Bu vahşi köpek türünü aklamaya çalışan beyin fukaraları gelmeden şunu ifade edeyim: Evrim Ağacı sayfasında okumuştum. İnsan eylemi sonucu oluşturulan melez tür Boxer köpeklerinin ne gibi sağlık sorunları çektiği ortada. Aynı şekilde bu pitbull ve benzer türevleri de FAZLASIYLA SALDIRIGAN YAPIDADIR. Yani bu köpek türü insan eylemi sonunda oluşturulan melez bi türdür. DOĞAL DEĞİLDİR! ABD'de yapılan araştırmada kendisine en yakın türden 2 kat daha saldırgan olduğu ortaya konmuştur. Güzellemeler ile şu iğrenç türü masumlaştırmayın artık. Türkiye'de yasaklı ırklardan biri olmasına rağmen hala sokaklarda malca, cahilane ve hiçbir önlem alınmadan gezdirilmesini anlamıyorum.

28.04.2022

Susun deli konuşacak. Buyur konuş deli

28.04.2022

Ben hayvansever bir insanım , ama kimse kusura bakmasın ben köpeğimin tasmasını takıp sakin sakin gezdirirken 2 koca köpek saldırıp boğazına yapışsa köpeğimin yeminle takarım bıçağı gebertirim o saldıran hayvanı . Zaptedemediğin köpeği zaptederler , sorumluluğunu alamayacağınız köpeği almayın arkadaş ya ! sokakta rahat yürüyemez olduk sorumsuzluğa bak ağızlığı geçtim tasması yok tasması !!salak herif

TÜM YORUMLARI OKU (17)