Piskoposun Canlı Yayınına Baskın: Vaaz Verdiği Sırada 1 Milyon Dolarlık Mücevherlerini Çaldılar!

ABD'de bir piskopos canlı yayında vaaz verdiği sırada soyuldu. Kiliseye giren hırsızlar çaldığı mücevherler ile kayıplara karıştı. 

Yapılan açıklamada mücevherlerin değerinin 1 milyon dolardan fazla olduğu aktarıldı.

Diken'de yer alan habere göre, New York şehrinde yaşayan Lamor Miller-Whitehead havalı stili, Rolls Royce arabası ve belediye başkanı Eric Adams’la arkadaşlığıyla tanınıyor.

Polisin verdiği bilgiyiye göre Miller-Whitehead pazar günü vaaz verdiği sırada üç silahlı soyguncu içeri girdi. Piskopos Miller-Whitehead ve eşi Asia K DosReis-Whitehead’e silahlarını doğrultarak mücevherlerini istedi.

Aynı zamanda canlı yayınlanan törenin videosunda Miller-Whitehead’in dizlerinin üzerine çöküp, “Tamam, tamam” dediği duyuluyor.

Popüler İçerikler

A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi'nde Hollanda'yı Mağlup Etmeyi Başardı!
Otoyol ve Köprü Geçiş Ücretlerine Zam!
İrfan Değirmencioğlu İmamoğlu’yla Birlikte Roma’ya Giden Ekibi Eleştirdi: “Ne Farkı Kaldı Saraydan?”
YORUMLAR
26.07.2022

simdi soru: hangisi daha buyuk hirsiz? mucevherleri silah zoruyla calan mi, yoksa ekonomiye insanliga dagda otlanan sut inegi kadar katki saglamadan insanlarin inanclarini kullanarak o mucevherleri elde eden mi?

26.07.2022

Bu göt oğlanı o mücevherleri nasıl almış ? Sormak lazım. Demek ki bu işler her yerde aynı işliyor.

Pasif Kullanıcı
26.07.2022

Dünyanın her yerinde krallardan sonra en güçlü kesim ruhbanlar sınıfı olmuştur. Hatta Firavunları,Çarları,Kralları,İmparatorları ,Şahları,Sultanları bu ruhbanların başı kutsamadıkça güce ulaşamamışlardır. Yani Allah adına bu makamları kontrol edenler hep ruhban şahsiyetler olmuşlardır. Kim adına peki ? Din ,Allah adına değil sedece menfaat,dünyalık ve gücü elinde tutmak adına. GÖLGELERİN GÜCÜ ADINA !HE-MAN!🤣🤣🤣

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ