Pınar Karşıyaka 109-66 Grissin Bon

Pınar Karşıyaka Basketbol Takımı, ULEB Avrupa Kupası K Grubu son maçında İtalyan ekibi Grissin Bon'u 109-66 mağlup ederek, son 16 turuna yükseldi.

K Grubu'nu ikinci sırada tamamlayan Pınar Karşıyaka, son 16 turunda N Grubu birincisi Galatasaray Odeabank ile karşılaşacak.

Karşılaşmaya hızlı başlayan Pınar Karşıyaka, ilk 5 dakikayı 13-3 önde geçti. Daha sonra konuk takım ürettiği basketlerle farkı kapatmaya çalışırken, ev sahibi ekip ilk periyodu 24-18 önde bitirdi.

Etkili mücadelesini ikinci periyoda da taşıyan Pınar Karşıyaka, hücum yapmakta zorlanan ve savunmada da direnç gösteremeyen rakibi karşısında Gabriel ve Carter ile basketler bularak ilk yarıyı 52-25 üstün geçti.

İkinci yarının ilk bölümünde Jones ile skor bulan Pınar Karşıyaka, kontrolü elinde bulundurduğu maçta farkı giderek açmaya başladı. İzmir temsilcisi, son periyoda 81-49 önde girdi.

Son periyotta da etkili mücadelesini sürdüren Pınar Karşıyaka, karşılaşmayı 43 sayı farkla 109-66 kazandı ve kupada adını son 16 takım arasına yazdırdı.

TRTSpor

Popüler İçerikler

Sima Tarkan'ın İtalya Düğününün Şık ve Rüküşlerini Sizin Oylarınızla Seçiyoruz!
Vefatından İki Gün Önce Armağan Çağlayan'ın Programına Konuk Olan Metin Arolat'ın Sözleri Gündem Oldu
Devlet Tiyatrolarında Kriz! Genel Müdür Tamer Karadağlı'nın Açıklamalarının Ardından Oyuncular Tepkili