Pınar Gültekin Davasından Çıkan Karar Habertürk Spikerini İsyan Ettirdi: 'Hepinize Yazıklar Olsun!'

Muğla'da 21 Temmuz 2020 tarihinde cesedi bulunan ve Cemal Metin Avcı isimli erkek tarafından varile sokularak yakıldığı ortaya çıkan Pınar Gültekin davasında bugün verilen 'haksız tahrik indirimi' kararı, hepimizin olduğu gibi Habertürk spikeri Afşin Yurdakul'u da isyan ettirdi.

27 yaşında Cemal Metin Avcı isimli erkek tarafından yakılarak öldürülen Pınar Gültekin'in davası bugün sonuçlandı. Davada sanık Cemal Metin Avcı hakkında 'haksız tahrik indirimi' yapıldı ve 23 yıl hapis cezası verildi.

Detaylara buradan ulaşabilirsiniz 👇

Pınar Gültekin Davasında Karar: Haksız Tahrik İndirimi Yapıldı, 23 Yıl Verildi!

Karar Türkiye gündemine otururken herkes tepkiliydi. Bir tepki de adliye önünden gelişmeleri aktaran Habertürk muhabiri Gülçin Hacıevliyagil Ayçe ile canlı yayın yapan spiker Afşin Yurdakul'dan geldi.

Yurdakul: 'Türkiye Cumhuriyeti'nde yaşayan bir kadın olarak, yaşadığım ülkede adalete dair böyle endişeler duymamayı arzu ederdim. Bunları konuşmayacaksak bu ülkede neyi konuşacağız bilmiyorum. Bugün vicdanınız yaralanmıyorsa, sızlamıyorsa, ben hepinize yazıklar olsun diyorum!' diyerek tepki gösterdi.

O anlar için 👇

👇

Pınar Gültekin'i Varilde Yakan Katile 'Haksız Tahrik' İndirimi Uygulayan Mahkeme Tepkilerin Odağında

Popüler İçerikler

Yeni Rekor Kilidi Açıldı: Popstar Yarışmasıyla Akıllara Kazınan Bayhan Dünya Listesi'nde Zirveye Yerleşti!
Afra Saraçoğlu'nun "En İyi Kadın Oyuncu" Ödülünü Alırkenki Panik Tavrı Tartışma Yarattı!
Tüyler Diken Diken: Sertab Erener 21 Yıl Sonra Yine İlk Gün Gibi Eurovision'u İnletti!
YORUMLAR
20.06.2022

kızcağız sağ olsa , kıza ceza verecekler !!

20.06.2022

Kadına değer vermeyen bir toplum yetiştirdiler. Kadının öldürülmesi, taciz edilmesi, tecavüz edilmesine az bir ceza veriyorlar. Çünkü kadın onlar için bir şey ifade etmiyor.

20.06.2022

öldürmeyi düşünen insana "ya 3-5 yıl yatar çıkarım" cesareti veren kararlar. suçu ihbar etmeyi bırak, delilleri yok etmesine yardım eden aile üyeleri de beraat etmiş. bugün okuduğum bir söz adalet sistemimizi çok iyi anlatıyor. "adalet örümcek ağı gibidir. zayıfı yakalar, güçlü deler geçer"

TÜM YORUMLARI OKU (5)