Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım Çiftinin Aralarına Çanta Bile Sokmadıkları Aşkları "41 Kere Maşallah" Dedirtti

Geçtiğimiz günlerde 'Öteki'nin galasında görüntülenen Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım çiftinin 'Aramıza kimse giremez' ayarı aşkları tam gaz devam eden ünlü çifte '41 kere maşallah' dedirtti.

Detaylar 👇🏻

Ünlü oyuncu Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım'ın 2022 yılında başlayan aşklarını duymayan kalmamıştır diye düşünüyoruz! Birbirlerine olan aşklarını her fırsatta ilan eden çiftimiz magazin gündeminin de sık sık konuşulan isimleri arasında yer alıyor.

Sosyal medyada sık sık fotoğraf paylaşan çiftimiz kısa bir süre önce aldıkları evlilik kararı ile sevenlerini hem şaşırtmış hem de mutlu etmişti.

Evlilik kararının ardından aşklarını dolu dizgin devam ettiren ünlü çift, geçtiğimiz günlerde "Öteki" isimli tiyatro oyununun galasına el ele katıldılar.

Ünlü çift kameralara poz verirken Pınar Deniz'in çantasını sevgilisi Kaan Yıldırım'ın olmadığı tarafa alması dikkat çekti.

Çantasını boş koluna alan Pınar Deniz'in "Aşkımızın arasına kimse girmesin, çantamı diğer koluma alayım. Aramıza kimse giremez" açıklamaları ünlü çifte "41 kere maşallah dedirtti.

Bu açıklamalar çift ile ilgili çıkan haberlere bir uyarı mıydı bilemiyoruz ama biz de bir maşallah demeden geçmeyelim! Siz Deniz'in açıklamaları için ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım!

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Gupse Özay'ın Dört Yıl Önce Melis İşiten'den Boşanan Uraz Kaygılaroğlu Hakkındaki Zeka Yorumu Kahkahaya Boğdu
Bu Sefer Acımadı: "Seren'in Kafası Çalışmıyor" Diyen Bircan Bali'ye Seren Serengil'den Tokat Niteliğinde Cevap
Barış Arduç'a Kadar Aşkın Kimyasal Problem Olduğunu Düşünen Gupse Özay'ın Kol Kesmeli Aşk Tanımı Güldürdü

Popüler İçerikler

Yeniden Topun Ucundalar: RTÜK'ün Kızıl Goncalar ve Kızılcık Şerbeti'ne İnceleme Başlattığı İddia Edildi!
MEB Yine Sistem Değiştiriyor: Milli Eğitim Bakanlığı 4+4+4’te Değişikliğe Gidiyor
Real Madrid Taraftarı İsyanda: Ancelotti Arda Güler'i Neden Oynatmıyor?