Piercing Yüzünden Üniversite Sınavına Alınmadı

İstanbul Kartal'da kaşında ve dudağında piercing olan bir kişi, görevliler tarafından uyarılarak YKS'ye alınmadı. 

Bir senelik emek heba oldu

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS)'nin birinci oturumu olan TYT sınavı saat 10.15 itibariyle tüm yurtta başladı. Kartal, Burak Bora Anadolu Lisesi'ne gelen adaylar kimlik kontrollerinden sonra binaya alındı. Üzerinde eşya olan adaylar, görevliler tarafından uyarılarak eşyalarının emanete bırakılmasını istendi. Kimliksiz gelen bir kişi, görevlilerden tarafından sınava alınmayarak binadan dışarıya çıkarıldı. 

Sınava kaşında ve dudağında peircingle gelen Selda Eren, görevliler tarafından uyarıldı. Uyarılar üzerine hastaneye gidip piercinglerini çıkararak okula gelen Eren, kapıların kapanması üzerine sınava alınmadı.

"Hastaneye gidip çıkartmak zorunda kaldım"

Taktığı piercing nedeniyle sınava alınmayan Selda Eren, 'Sınav yeni başladı. Bence alınabilir. Kaşımda ve dudağımda piercing vardı. Onları çıkaramadım. Hastaneye gidip çıkartmak zorunda kaldım. Ondan dolayı giremedim. Sınavı bayadır bekliyordum. Başkalarının sınava girmeleri için ısrar ettim. Onlar girdi ben giremedim' dedi.

Popüler İçerikler

Otoyol ve Köprü Geçiş Ücretlerine Zam!
Apartmanın Bodrumunda Cinsel İlişkiye Girerken Yakalanan Çift, Ev Sahibini Dövdü!
Hepimiz Merak Ediyorduk: Ortalığı Kasıp Kavuran Mert Demir Stilinde Kimin İmzası Olduğunu Açıkladı!
YORUMLAR
18.06.2022

Kural kuraldır. Giriş belgesinde belirtiliyor ve sınava girenler bu kurallara göre kendini ayarlıyorsa senin de ayarlaman gereklidir sonra böyle ağlarsın yapacak bir şey yok seneye belgelerini okuyup girer

18.06.2022

basit piercingde bir sorun yok diye biliyorum ben sınav kurallarında da öyle yazıyor

18.06.2022

Giriş belgesinde yazılanları okumadan sınava giriyorsa zaten o sınavı kazanmasın! Piercing kolye yüzük bileklik gibi şeylerle sınava girilmez. Bu da giriş belgesinden yazar. Piercing in üstünü çizerek haber yapmanız kasıtlı olarak piercing yüzünden sınava alınmadığı algısını yaratıyor. Yaptığınız çok saçma.

19.06.2022

Piercinsg yüzünden değil mi peki neden ?

18.06.2022

Ulan bu kız dudağa takılan piercingten alıcı yada verici yapabilecek zeka ve imkana sahip olsa üniversite sınavında ne işi var amına koyyim ya bu nasıl bir mallık.

18.06.2022

Yapılmışını satın alacak imkana sahiptir belki:D

TÜM YORUMLARI OKU (41)