Pideciye Kaçan Eşinin Dönmesi İçin Müge Anlı'da Kafasını Yerlere Vurarak Yalvaran Adamın Hikayesi

Uşak'tan Müge Anlı'ya katılan Serkan Kıyak, eşinin 2 yaşındaki bebeklerini ve görme engelli anneannesini bırakıp 3 Aralık'ta ortadan kaybolduğunu söyledi.

Yetiştirme yurdunda büyüdüğü için çocuğunun da annesiz kalmasını istemeyen Serkan Kıyak, eşi Zehra Kıyak'ın kandırıldığını ve eve geri dönmesini istediğini belirtti.

2.5 yıllık evliliklerinde Zehra'yı başka erkeklere 3-4 kez kendi çıplak fotoğraflarını atarken yakaladığını ve her seferinde affettiğini de ekledi.

Zehra'nın engelli anneannesine çocuğu bıraktığını ve anneannesin maaş kartlarını aldığını anlatan Serkan Kıyak, komşularından eşinin gizli telefon kullandığını öğrendiğini de aktardı.

Evliliklerinde hiçbir problem yaşamadıklarını belirten Kıyak, kendi elleriyle börekler açtığını, yemekler yaptığını da anlattı. "Güzel karım, melek karım" diyerek de eşinin dönmesi için sürekli çağrıda bulundu.

Yayın sırasında Zehra'nın komşusu Rümeysa isimli kadın Zehra'nın kendisini aradığını ve karşı komşuları pideci Gökhan'la kaçtıklarını söylediğini söyledi.

Ardından canlı yayına telefonla bağlanan Zehra, Serkan'ı ve ailesini istemediğini ve anneannesinin de umrunda olmadığını aktardı.

Zehra kesin bir dille boşanmak istediğini söylese de Serkan, Zehra'nın dönmesi için canlı yayında yerlere kapandı, yalvardı.

Bakalım nasıl sonuçlanacak bu iş?

Popüler İçerikler

Ünlü Restorandaki Bir Buçuk Porsiyon Adana Kebabının Hesap Tutarı Dudak Uçuklattı
Fenerbahçe Şampiyonluk Yarışında Ağır Yara Aldı, Icardi ve Galatasaray'dan Gönderme Geldi
Münevver Karabulut'u Vahşice Öldüren Cem Garipoğlu'nun İntiharının Öncesindeki Son Görüntüleri Ortaya Çıktı
YORUMLAR
06.12.2021

Nedir şu yufkacı ve pidecilerden çektiğimiz yahu? Memlekete dert oldu bunların ve yarım akıllı evli karıların uçkur keyfi....Şeref, namus, vefa hepsi kağıt üstünde, bastırılmış duygular, sınır tanımayan cinsel dürtüler eşliğinde ortaya çıkan durumlar....

bu kadında bu adamın gördüğü bizim göremediğimiz bisey olmalı.altından yapılma falan.

06.12.2021

kadın güzel bişey olsa normal görücem ama bildiğin çöp bidonu. adamsa memurmuş istese daha iyilerini bulur küçücük bebeğe üzüldüm birde kocasına bıraktığı görme engelli 87 yaşında anneannesi varmış maaş kartını da almış gitmiş k*hpe

TÜM YORUMLARI OKU (12)