Photoshoplu Halleriyle Gündem Olan Kısmetse Olur Ayşenur'un Sosyal Medyada Zorbalığa Uğraması Tartışma Yarattı

Gündeme bomba gibi düşen Kısmetse Olur yarışması, özellikle kadın yarışmacıların abartılı photoshop ve estetik görüntüleriyle sosyal medyada epey konuşuluyor. Yarışmanın gelin adaylarından Ayşenur'un photoshoplu görüntüleri üzerine günlerdir zorbalığa varan yorumlar yapan bazı kullanıcılar, tartışma yarattı.

Yıllar sonra ekranlara geri dönen fenomen program Kısmetse Olur, elbette sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Kaos ve entrika dozunun asla düşmediği programın başlamasıyla gelen yorumlarda gecikmedi. Özellikle de programdaki gelin adaylarının aşırı photoshop ve estetik içeren görüntüleri sosyal medyayı epey meşgul etti.

Söz konusu photoshop olayından burada bahsetmiştik!

Kısmetse Olur Aşkın Gücü Gelinlerinin Sosyal Medya Fotoğraflarıyla Gerçek Halleri Arasındaki Fark Olay Oldu!

Programda photoshop kullanmayan gelin adayı sayısı neredeyse yok, fakat özellikle yarışmacılardan Ayşenur İnam'a yapılan zorbalık sosyal medyada tartışma yarattı.

Ayşenur'un photoshoplu görüntüleri geçtiğimiz hafta gündeme gelse de hala bazı sosyal medya kullanıcıları, Ayşenur'a zorbalık yapmaya devam ediyor.

Söz konusu bu zorbalığa bazıları karşı çıkarken, başka bir kesim photoshop olayını dolandırıcılık olarak nitelendirerek kötü yorumları savundu.

Söz konusu olayı zorbalık olarak görenlerin yorumları şu şekilde 👇

👇

👇

En iyi yorum olabilir...

Bir yanda da bu eleştirileri normal karşılayan bir grup var 👇

👇

👇

👇

Sadece sosyal medyada değil, program içinde de Ayşenur'un dış görünüşüyle dalga geçilmesine Ayşenur en sonunda patladı.

Ayşenur'un dış görünüşüyle dalga geçen Zeyd, ''Karanlıkta çok güzelsin' diyerek sosyal medyada gitgide büyüyen zorbalığın fitilini ateşlerken, ne yarışmacılar ne de sunucu Öykü Serter bu konuda Zeyd'i uyarmamıştı.

Uğradığı zorbalık karşısında artık patlayan Ayşenur, programa bu sözlerle damga vurdu!

'Benim annem kanser ve ben o hastanede gittiğimde annemin odasında o kadar insanlar vardı kanser olan. Işıkları kapatın dediler.' 

'Ama ben bunu gerçekten dile getirmek istemedim. Konuşamıyorum bile ya. Bir şey bilmeden ötüyorsunuz bu evde. Bir durun ya, bir dinleyin!'

Yorumlarda buluşalım...

Bu içerikler de ilginizi çekebilir 👇

Yıllar Sonra Geri Dönen Kısmetse Olur Hakkında Yapılan Hepimizi Güldüren Paylaşımlar
Kısmetse Olur Yarışmacısı Bilek Orundaş'ın Elite Dizisi Oyuncusuna Olan Benzerliği Dikkat Çekti
Kısmetse Olur İlk Yayınlandığından Bugüne Büyük Ödül ve Düğün Masrafları Nasıl Değişti?

Popüler İçerikler

THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
19.12.2022

kendine özgüveni olmayan birinin böyle bir şey yapmasına eleştirmek hatta dalga geçmek neden zorbalık olsun? bildiğin taşak geçmek ve gayet de keyifli yani. yıkamadan yemeyin.

19.12.2022

öncelikle hiç bir insan mükemmel değildir. hepimizin fiziksel veya psikolojik kusurları olabilir. bazıları kendisiyle barışıkken bazıları ise bu durumdan rahtsızlık duyabilir. ve bir insanın özgüveninin eksik olması gibi sadece o kişinin kendisini ilgilendiren durumlarla dalga geçmek ya da sizin tabirinizle taşak geçmek zorbalıktır evet. Eğer siz insanlarla 'taşak' geçerek kendinizi iyi hissediyorsanız, büyük ihtimalle psikolojik olarak sorunlarınız var. çünkü başka insanların mutsuzluğu üzerinden mutlu oluyorsunuz demektir Fatma hanım. Bu arada umarım profiliniz sahtedir ve gerçekte bir kadın değilsinizdir.

19.12.2022

ya arkadaş duyar kasmayın lütfen mesele onun görüntüsü değil yapılan fotoşoplar ve izleyiciyi kandırmaya çalışılması, kendisi sanki tanıtımlar öncesi hiç mi görmedi onu ne hale soktuklarını ,neden ben böyle değilim doğal halimi yayınlayın demedi . tamamen saçmalık

19.12.2022

Merhaba ben kapitalizm! Küçük kızlarınızı barbie bebeklerle büyüttüm şeklinde başlayan bir yazı vardır. Eleştirenlere, kendini farklı gösterme hayalinde olanlara, dış görünüşle kafayı bozmuş şekilcilere güzel bir cevap niteliğindedir.

TÜM YORUMLARI OKU (14)