Petkimspor-Galatasaray NEF Basketbol Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Basketbol Süper Lig'in üçüncü haftasında ligde henüz galibiyeti bulunmayan Galatasaray Nef, İzmir'de Petkimspor karşısına çıkıyor. Ligde ilk galibiyetini almak isteyen Galatasaray'ın ortaya koyacağı performans ise taraftarları tarafından merak ediliyor. Petkimspor-Galatasaray Nef maçının başlangıç saati yaklaştıkça da maça dair araştırmalar devam ediyor. Peki Petkimspor-Galatasaray NEF Basketbol Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda? İşte detaylar...👇

Galatasaray Ligde Henüz Galip Gelemedi

Lige Anadolu Efes maçı ile başlayan Galatasaray Nef maçı 77-68 kaybederek sezonu mağlubiyetle açmıştı. Ligin ikinci haftasında da evinde Pınar Karşıyaka'yı konuk eden sarı-kırmızılılar maçı son saniye basketi ile 72-70 kaybetti. Ligin yanı sıra Basketbol Şampiyonlar Ligi arenasında da yer alan Galatasaray Avrupa'da ise 2'de 2 yaptı. 11 Ekim'de evinde Legia Varşova'yı ağırlayan Galatasaray maçı 86-71'lik net bir skorla kazandı.

Petkimspor Son Maçını Kaybetti

Lige deplasmanda Merkezefendi Basket'i 79-70 yenerek galibiyetle başlayan İzmir ekibi, geçen hafta son Euroleague şampiyonu Anadolu Efes'i konuk etti. İlk yarısı çekişmeli geçen mücadelede Efes'in son çeyrekteki etkili oyunu ile maçı 89-79 kazandı ve Petkimspor ligdeki ilk mağlubiyetini Anadolu Efes karşısında aldı.

Petkimspor-Galatasaray NEF Basketbol Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta?

Petkimspor-Galatasaray NEF basketbol maçı 17 Ekim Pazartesi günü saat 19.00'da oynanacak.

Petkimspor-Galatasaray NEF Basketbol Maçı Hangi Kanalda?

Petkimspor-Galatasaray NEF basketbol maçı beIN Sports 5 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Popüler İçerikler

Doğukan Güngör, "Kızılcık Şerbeti Bitsin" İddialarına Son Noktayı Koydu!
Afra Saraçoğlu'nun "En İyi Kadın Oyuncu" Ödülünü Alırkenki Panik Tavrı Tartışma Yarattı!
Kızılcık Şerbeti Kıvılcım'dan Atatürk Portresine "Aksesuar" Denmesine Kapak Gibi Yanıt!