Peruklar, Bezler, İğrenç Yorumlar: Küçük Çocukların İstismar Edildiği Hesap Canınızı Çok Sıkacak!

Kwai isimli bir platformda yer alan bir hesap küçük çocukların yer aldığı videolarıyla gündem oldu. Kız ve erkek çocuklarının babalarıyla çektiği sözde komik videolarda çocuklar istismar ediliyor. Sadece gündem olan hesap değil, platformda para uğruna çocukların istismar edildiği birçok hesap var. Hesaplara yapılan yorumlar da videolar kadar iğrenç.

YouTube'un ardından son yılların en popüler video uygulaması olan TikTok'ta her geçen gün para uğruna yapılan aklımızın almayacağı yayınlara ve videolara denk geliyoruz.

Bazı kullanıcılar, maddi getirisi nedeniyle bu mecraya çocukları da dahil etti. Artık aileler bebekleri, çocukları üzerinden para kazanır oldu.

Sadece TikTok'ta değil elbette, para kazanma hırsı video uygulamaların hepsinde aynı. Onlardan biri de Kwai isimli bir platform. TikTok'ta yer alan birçok çocuklu hesaplar gibi bu uygulamada da küçük çocuklar aileleri tarafından istismar ediliyor.

O hesaplardan birini Can Foster isimli YouTuber ortaya çıkardı. Hesapta yayınlanan videolarda küçük kız çocuğunun genç bir kadın gibi giydirilip çeşitli kurgularda yer aldığı görülüyor.

Çocukların babası olduğunu söyleyen kişi komedi adı altında onlarca videoda küçük kız çocuğuna peruk takarak kendisinden yaşça büyük bir genç kadın gibi görünmesini sağlıyor.

Sadece kız çocuğu değil, erkek çocuklar da babanın istismarına maruz kalıyor. Gördüğünüz gibi erkek çocuğuna külotlu çorap üstüne bez giydirmiş.

Erkek çocuğun vücuduna dokunması da ayrı bir skandal. Bu videoların hiçbiri masum değil...

Yorumlar da videolar kadar iğrenç... Sapık zihniyetli insanların videolara yazdıkları yorumlar bunlar! Ailelerin umrunda değil. Bu yorumları okurken bizlerin midesi kaldırmıyor fakat ne yazık ki para uğruna aileler bu yorumlara göz yumuyor. Bu içeriklerin erkeklerin tatmin olması için üretildiği net!

Durum ne yazık ki bu... Bakalım platform bu tarz hesaplar için harekete geçecek mi?

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Bir Erkek Çocuğunun Dans Ettirildiği İğrenç İstismar Videosu Sinirlerinizi Fena Halde Bozacak!
Masum Değiller! Dünyanın En Çok İzlenen Salih Reis'in Dünyası ve Türevi Olan YouTube Kanallarında Çocuklar İstismar mı Ediliyor?

Popüler İçerikler

Arka Sokaklar'a Dönen Şevket Çoruh'tan Kahkaha Attıran Serenay Sarıkaya Göndermesi!
Hepimiz Merak Ediyorduk: Ortalığı Kasıp Kavuran Mert Demir Stilinde Kimin İmzası Olduğunu Açıkladı!
Otoyol ve Köprü Geçiş Ücretlerine Zam!
YORUMLAR
12.06.2023

midem bulanıyor bu tarz şeylerden sadece bunlarda değil çocuklarını videoya alıp (içeriği ne olursa olsun) internete konulmasına tamamen karşıyım bunları her yaştan insanlar izliyor. beş kuruş alicam diye rezilliğin âlemi yok dahası çocukları alet etmek yanlış ve bana kalırsa suçtur!

12.06.2023

bu internet ortamının kontrolsüzlüğü beni çıldırtıyor.. haksız yere ekşi ye gösterdiğiniz baskıcı tutumu ne zaman leş çöplüğüne dönüşen tiktokta göreceğiz? yetkili kişiler buna nasıl dur demez nasıl seyirci kalır aklım almıyor... çok merak ediyorum yeter noktanız neresi, ne kadar mideniz geniş, edep sınırınız kaç metre derinliğinde ki kılınızı kıpırdatacak tahammülsüzlügünüze ulaşamadık hala.

12.06.2023

belki ecelleri geldiği zaman pişman olur bu götler.. o da "belki"

Püü ananızı sikiyim! Kusucam amk ağzı süt kokan bebeklere uçkur çözen orrrrospu çocukları.!

TÜM YORUMLARI OKU (41)