Peru'da Hayret Verici Bir Ana-Oğul! 5 Yaşında Doğum Yapan Kızın Tuhaf Hikâyesi

Peru'nun Pisco şehrindeki doktorlar Lina Medina'yı görünce gözlerine inanamamış, kızın karnında büyüyen bir tümor olduğu kanısına varmışlardı. Fakat Lina, tıp dünyasını günümüzde halen şaşırtmaya devam eden bir durumla karşı karşıyaydı. Theladbible'dan derlediğimiz bu hikaye gerçekten akılalmaz...

Ailesi küçük Lina'yı bir hastaneye götürdü ve Dr. Gerardo Lozada adında bir doktor 5 yaşındaki kızı muayene etti. Linda'nın üreme organları tamamen gelişmişti, üstelik kız 8 aylık hamileydi!

Lina 3 yaşından beri regl oluyordu fakat daha ileri seviyede bir muayene sırasında küçük kızın 'erken püberte (erken ergenlik)' adında bir vaka olduğu tespit edildi. Lina aslında 8 aylıkken regl olmaya başlamıştı.

Ergenlik çağına girmek kız çocuklarda 11, erkek çocuklarda ise genellikle 12 yaşında gözlemlenir. Fakat Lina'nın durumunda bu çok daha erken yaşanmış ve kız doğum yapabilecek duruma gelmişti.

Son gittikleri muayeneden birkaç hafta sonra 14 Mayıs 1939 günü Lina, sezaryen olarak doğum yaptı çünkü leğen kemiği fazlasıyla küçüktü.

Yenidoğan ise 2.72kg'dı ve gayet sağlıklı, gelişimini tamamlamıştı. Bebeğe doğumu yaptıran doktorun ismi olan Gerardo adı verildi. Anne ve bebek birkaç gün içinde taburcu edildi.

Gerardo 1979 yılına kadar sağlık bir hayat geçirdi ve 40 yaşındayken geçirdiği bir kemik iliği hastalığı yüzünden hayatını kaybetti. Lina ise 5 yaşında çocuk doğurmuş olduğunu herkesten saklayarak 85 yaşına kadar yaşadı. Hatta hayatının ilerleyen döneminde 1970'li yıllarda Raul isminde bir oğlu daha oldu.

Lina ve oğlu doğduğu köyde kız ve erkek kardeşler olarak büyütüldüler. Kimse onların anne-oğul olduğunu, Gerardo 10 yaşına gelene kadar bilmedi.

Gerardo'nun babası asla ortaya çıkmadı ya da küçük kızın nasıl hamile kaldığına yönelik bir bilgi su yüzüne çıkmadı.

Olay ortaya çıktıktan hemen sonra Lina'nın babası cinsel taciz ve istismar suçundan tutuklandı fakat delil yetersizliği yüzünden salıverildi.

1955 yılında bu vakayı değerlendiren bir makalede, Lina'nın da doğmuş olduğu bu And Dağları'nın köylerinde yapılan şölenler kapsamında grup seks yapıldığı ve bazı durumlarda tecavüzlerin sık sık gözlemlendiği yazıldı.

5 yaşındaki Lina'nın nasıl hamile kaldığı halen bilinmiyor.

Popüler İçerikler

TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan 1 Mayıs Açıklaması: "Taksim Uygun Değildir"
Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!
YORUMLAR
17.02.2017

Grup seks mağduru değilse, baba ya da bir yakını yapmıştır. Baba ortadan kaybolmuş zaten. Ne iğrenç gelenekler var dünyada. Bu da demek oluyor ki bir çok çocuk tecavüze uğruyor, ergenlik öncesi uğradıklarından hamile kalmıyorlar, tecavüzcülerin yaptıkları yanlarına kar kalıyor. Merak ettiğim, küçük kız hiç konuşmamış mı kimin yaptığıyla ilgili?

bu haberi ilk gördüğümde şöyle bir yorum vardı; 'çok şaşırtıcı. allahın bir mucizesi. o ol der ve olur.' defalarca cevap yazıp silmiştim.

o yorumu yazan, beyinsizliği ile adeta Allah' ın mucizesi gibi!

17.02.2017

her anlamda dehşet verici

TÜM YORUMLARI OKU (17)