Hamileyken Kendisini Bıçaklayan Eşini Tahliye Ettirdi: 'Hepimiz Perişanız'

İstanbul Bahçelievler'de, hamile eşini bıçaklayarak kasten öldürmeye teşebbüs etmek iddiası ile yargılanan sanık tahliye oldu. Mahkemede eşi tarafından bıçaklandığı iddia edilen kadının 'Eşim perişan, ben perişan. Kocamın tahliye edilmesini istiyorum' sözleri damgasını vurdu.

Bahçelievler'de hamile eşini bıçakla yaralayıp kasten öldürmekle yargılanan sanık, bugün mahkeme heyeti karşısındaydı

DHA'nın haberine göre Sanık Y. G.'nin, kahvaltı sırasında eşini bıçakladığı iddia ediliyordu. Bugün mahkemeye Adli Tıp Kurumu'ndan, sanığın akıl sağlığının yerinde olduğuna dair rapor geldi.

Saldırıya uğrayan kadının ifadesi ise mahkeme damgasını vurdu: Eşimin serbest kalmasını istiyorum, ikimiz de perişanız

Duruşmada söz alan müşteki H. G., 'Eşimin serbest kalmasını istiyorum. İki senedir çocuklarım da ben de perişanız. Eşim benden çok defa özür diledi. Her evde olan şeyler bunlar. Eşim perişan, ben perişan. Kocamın tahliye edilmesini istiyorum.' dedi.

Savcı 20 yıl hapis istedi

Esas hakkındaki mütalaasını açıklayan savcı, sanığın 'gebe olduğu bilinen eşini öldürmeye teşebbüs etmek' suçundan 20 yıl hapsini ve tutukluluğun devamını istedi. 

Mahkeme heyeti ise, sanığın tutuklu kaldığı süreyi göz önünde bulundurarak tahliyesine karar verdi. Sanığın eşi H. G. ise eşi için, 'İlk defa böyle bir şey yaptı, ben eşime güveniyorum' dedi.

Popüler İçerikler

Cumhurbaşkanlığı Uçağını Kullanan Gazeteci Emin Pazarcı'dan Olay Yaratan Paylaşım: "Höst, Helaldir Helal"
Ünlü Şarkıcı Kalben'in Evine Yapılan Uyuşturucu Operasyonuna Ait Görüntüler Ortaya Çıktı
Kızılcık Şerbeti'nde Ortalık Karıştı: Ömer ve Görkem İlişkisi Açığa Çıktı!
YORUMLAR
03.10.2018

İşte bu yüzden kız çocuklarınızı okutun. Yarın bir gün kendi ayakları üzerinde durabilsin ki kendisi öldürmeye çalışan bir kocaya bile muhtaç kalmasın...

03.10.2018

iste bunlar hep ekonomik ozgurlugunun kisinin iradesinin ve ozguveninin olmamasi.

Pasif Kullanıcı
03.10.2018

Devlet bu ailenin cocuklarini alip yetistirlmeli. Sonra boyle anne ve babadan ornek alan potansiyel katiller halk arasinda dolasiyor

TÜM YORUMLARI OKU (67)