Pendik Ülkü Ocakları'ndan Kovulma Nedenini Açıklayan Kadın "Yok Artık" Dedirtti!

Sosyal medya kullanıcısı bir kadının paylaşımı kısa sürede viral oldu. Pendik Ülkü Ocakları'ndan neden kovulduğunu açıklayan kadının iddiaları dinleyenlere adeta 'yok artık' dedirtecek cinsten.

Gelin detayları görelim...

"@TXhaber" adlı sosyal medya hesabından yayınlanan bir video dikkat çekti. Bir kadının "Pendik Ülkü Ocakları'ndan neden kovulduğumu çok sormuşsunuz" sözleriyle başladığı video gündem oldu.

Açıklamalarda bulunan kadın, Türk milliyetçilerinin el simgesi olan "Bozkurt işareti" yüzünden ülkü ocaklarından kovulduğunu iddia etti.

Yaşadıklarını "biraz trajik benim için ve travma" diyerek anlatan kadın "bir aydır gidip geliyordum ülkü ocaklarına biliyorsunuz" diyerek konuşmasına devam etti.

"Ocakta resim çekinirken herkes bozkurt işareti yapıyordu. Benim bozkurt işaretimi gördüler." sözleriyle konuşmasını sürdürdü.

Kadının "Parmağım yamuk olduğu için beni ülkü ocağından attılar. Neymiş efendim, kurdun kulağı yamukmuş!” sözleri ise herkese "yok artık" dedirtti.

İşte o anlar...

İlginizi Çekebilir

Ablasını Taklit Ederken Sergilediği Performansıyla Tebrikleri Toplayan Kız Viral Oldu
Başköşe Olunca Yanlışlıkla Gelin ve Damadın Yerine Oturup Ufak Bir Karışıklık Yaratan Aile Büyükleri
Kendisine "Şeyh" Diyen Bir Şahıs Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Desteklemeyenlere "Müslüman Değilsiniz" Dedi!

Popüler İçerikler

Terör Saldırısı: Ankara Kazan'da Bulunan TUSAŞ'ta Patlama ve Silah Sesleri!
Akıllara Sahte Din Adamları Geldi: Kızıl Goncalar'daki Fetva Sahnesi Gündem Oldu!
Fethullah Gülen 83 Yaşında Öldü
YORUMLAR
19.11.2023

ülkü ocakları gibi işe yaramaz gerzeklerin toplandığı bir yerde işe yaramaz bir gerzek olmasan bulunmazdın zaten.

19.11.2023

Yalnız ortamda konuşulan kültür seviyesinden bir haber oluşunuz inanılmaz..

Pasif Kullanıcı
19.11.2023

Şuanki Ülkü Ocaklarının da Mhp'nin de Türklükle ne de Türkiye'nin çıkarlarıyla zerre alakaları yok.Ülkenin %10'u mülteci olmuş ve doğurganlıkları Türklerden yüksek bu da demektir ki bu gidişle günün birinde azınlık durumuna düşeceğiz.Bu partinin buna itirazını duyan oldu mu ? Kürsüden slogan atarak Milliyetçi olunmaz...

19.11.2023

Ülkü ocaklarının 2-3 Yıldır yapılan tüm toplantılarına giden neredeyse tek kadın olmama rağmen bu kızı asla görmeyip bir de fotoğraflarında Bozkurt işareti yapıldığını ilk kez duymuş olmam dışında hikaye iyi yazılmış. Tebriklerrr

19.11.2023

Fotolarda bozkurt işareti yaptıklarını ilk kez duyuyorsanız boşuna gidiyosunuz toplantılara 😂 ülkü ocakları içi ıq 80i asla geçmez. Akılda tabanı temsil eden nadide bir kurum.

TÜM YORUMLARI OKU (40)