Pendik'te Yürek Yakan Olay: Down Sendromlu Genç Kız, 40 Günlük Bebeği 6. Kattan Attı!

İstanbul Pendik'te down sendromlu 17 yaşındaki İlayda Nur Ö., misafirliğe gittiği komşularının 40 günlük bebeği Emin Egemen D.'yi 6. katın penceresinden aşağıya attı. Bebek hayatını kaybetti. 

Yürek burkan olay İstanbul Pendik'te dün akşam saat 17.15 sıralarında 6 katlı bir apartmanda yaşandı. Olayda, 17 yaşındaki down sendromlu İlayda Nur Ö. babaannesi Huriye S. ile birlikte komşuları Murat ve Sultan D.'nin evine misafirliğe gitmişti.

Aile teras katında mangal yaparken, Down sendromlu genç kız habersizce aşağı kata indi ve beşikte yatan 40 günlük bebek Emin Egemen D.'yi camdan aşağı attı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Bebeğin hayatını kaybettiği belirlendi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, olay yeri inceleme ekipleri de çalışma yaptı.

İlayda Nur Ö. ve babaannesi Huriye S. polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. 40 günlük bebeğin cansız bedeni Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırılırken, polis olayla ilgili çalışma başlattı.

Olay yerinden görüntüler ve açıklamalar 👇

Kadın Öğretmenlere Kıyafet Eğitimine Tepkiler Büyüyor: "Disiplin Soruşturmaları Artabilir"
Çağrı Merkezleri Kilitlendi: Kredi Kartı Limitini Düşürenlerin Sayısı Ortaya Çıktı!
Van'da 18 Gündür Kayıp Olan Rojin'in Cansız Bedeni Bulundu!

Popüler İçerikler

İdam Cezası Artan Şiddet Olaylarına Neden Çözüm Değil?
Domuz Eti Kullanan Köfteci Yusuf, Diyanet’in Telefonlarını Kilitledi: “Domuz Eti Yediysek Günah mı?”
Oğuzhan Uğur'dan 3. Madde 'Ayarı Veren' Hüseyin Çelik'e Sert Gönderme: "Siz Andımızı Küt Diye Kaldırmıştınız!"
YORUMLAR
15.10.2024

Çok zor ya okurken bile delirdim allah annesine sabır versin

15.10.2024

Evdeki vazoyu kırmış gibi muamele yapmayın lütfen bebeği 7.kattan aşağı atan birinden bahsediyoruz benim başıma gelse Allah korkusun katil olurum herkes hastasına psikolojik sıkıntısı olan yakınına sahip olsun

15.10.2024

senin bir sıkıntın yok belli ki .bak ben oğullarım doğduğundan beri ilgileniyoruz ama bazen tahlihsizlikler oluyor.((Bunu kastvetmedgim bilin)) Sen hiç zihinsel özürlü biri ile 1 hafta geçir ve sonra böyle konularda konuş.oyle bilmeden sorgulama olmaz.Ayrica keşke oğlum her gün vazo kirsada başka sıkıntılar vermez, gece gündüz demem gerekirse seramik fabrikası nda çalışırım.

15.10.2024

Ayyyy çok kötü bir durum. Atan da hasta yavrucak kim bilir ne geçti aklından kıskandı kı ne yaptı aklı kesmiyor ki. Çok zor anne baba da kahrolmuştur minicik bebek of yaa

TÜM YORUMLARI OKU (15)