Pendik'te Hamile Kadına ve Aracına Saldıran Magandalar Tutuklandı

Anadolu 7. Sulh Ceza Hakimliği, Pendik D-100 Karayolu'nda içinde hamile kadının bulunduğu araca saldırı olayına ilişkin şüpheliler Hasan Sel ve Hüseyin Sel'in tutuklanmalarına karar verdi.

Savcılık ifadelerinin ardından şüpheli Hasan Sel 'kara ulaşım araçlarını kaçırma veya alıkoyma', 'mala zarar verme' ve 'cebir, tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma', Hüseyin Sel de 'kara ulaşım araçlarını kaçırma veya alıkoyma' ve 'cebir, tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından tutuklanması talebiyle nöbetçi hakimliğe sevk edildi.

Anadolu 7. Sulh Ceza Hakimliği, şüpheliler Hasan Sel ve Hüseyin Sel'in üzerine atılı suçlardan tutuklanmalarına karar verdi ve Maltepe Cezaevi'ne gönderdi.

Ne olmuştu?

Magandalar İstanbul'da Sahnede! Trafikte Hamile Kadının Yolunu Kesip Aracına Saldırdılar

Zanlıları kapıda karşılayan amir bugün tepkilere neden olmuştu. Şahıslar ise tutuklanma talebiyle adliyeye sevk edilmişti.

'Kapıda Karşılayan' Amir Açığa Alındı: Trafikte Yaşanan Saldırının Zanlıları 'Tutuklanma Talebiyle' Adliyeye Sevk Edildi

Popüler İçerikler

TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood
YORUMLAR
08.07.2019

Adaletin kararını sosyal medya şekillendiriyor, kamuoyu tepkisi olmasaydı tutuklanma kararı çıkmayacağını tahmin etmek zor değil. Bir kaç haftaya çıkacak olsa da adettir, koğuşa en az bir kaç tepsi baklavayla giriş yapmalı.

08.07.2019

En azından sosyal medya ile toplum baskısı ile bir şeyleri rayına sokabiliyoruz ya, benim hala ümidim var.

09.07.2019

2 yıl önce abd’ye yerleştim. Türkiye’de arabada çocugum olmasına ragmen birden çok kez zorbalıkla karşılaştım. arabama yumruklayan, trafikte küfür eden, sağ sinyal verip sola dönen, arabama otoparkta old halde çarpıp kaçan magandalarla karşılaştım. daha neler.. brn sürekli gergindim. her an bir şey olabilirdi. abd de korna sesi yok, yeşil yandı datdat yok, taciz yok, sürat yok, küfür yok. ola ki kurala uymadın anında polis gelir yersin cezanı. Tek olan budur. herkes birbirine yol veriyor mesela. çok şaşırmıştım. kimsenin acelesi yok. 20 yıldır sürücüyüm. araba kullanmanın en huzurlu zamanlarımı yaşıyorum. oğlum bile her trafige çıktıgımızda yaşadıgı travmaları hatırlar. o adam böyle yapmıştı öteki böyle demişti. Hayvana, kadına, çocuga, yoksula eziyet eden neredeyse tek toplumuz. bu çok üzücü...

09.07.2019

abd yi gecin abd zaten bizden bir kac on yil ileride bu konularda, dandik ukrayna bile trafik kurallari ve trafikte saygi konusunda bizden ilerinde😄

TÜM YORUMLARI OKU (41)