Pencereden Sarkan Çocuğu Fark Ederek Yere Düşmeden Yakalayan Güzel İnsanlar

Anne ve babaların çocuklarıyla ilgilenirken neden daha dikkatli olması gerektiğinin çarpıcı kanıtı bir video. Bir çocuk oyun oynarken camdan aşağıya kendini bırakmaya başlıyor. O sırada aile olaydan habersiz ancak vatandaşlar çocuğu çok önceden fark ettiler.

İstanbul'da kaydedilen ve yürekleri ağızlara getiren görüntülerde kahraman vatandaşlar çocuğun zarar görmesini el birliğiyle engelledi.

Popüler İçerikler

Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan 1 Mayıs Açıklaması: "Taksim Uygun Değildir"
YORUMLAR
10.02.2018

Nihayet sonu güzel biten bir haber...

10.02.2018

bu kadinlar bos bos bagirarak kahramanlık yaptıklarını mi saniyorlar acaba ?

10.02.2018

ya afedersin ama ne salak salak konusuyorsun? annelik duygusunu yasadin mi da boyle luzumsuz sig bir yorum yapabiliyorsun? kadincagizin ayni yasta bir evladi var belki. annelik duygusu bu. boyle bi yurege sahip demek ki, kendi evladiymiscasina yasiyoro ani o korkuyu. gozunun onunde yere 3. kattan cocuk dusse birileri tutsa tepki vermeden durabileceksen biraz sen vicdansizsindir belki. he bu arada belki o cigliklar iyi degil, cocuk belki daha cok korkup daha cok panik oluyor ama benim savundugum sey o bu degil. tepkim, senin, o kadinlarin bagirarak kahramanlik yaptigini dusunmene. yanlis anlasilma olmasin.

10.02.2018

Ebeveyn diye senin ...

TÜM YORUMLARI OKU (7)