Pencere Yöntemiyle Her Şeyini Kaybetti: Rus Sevgiliden 7 Milyon TL'lik Vurgun!

73 yaşındaki emekli kimya mühendisi İskender Akan'ın cep telefonuna gelen 7 milyon liralık haciz mesajının ardından hayatı alt üst oldu.

İddiaya göre emekli kimya mühendisi İskender Akan'ın farkında olmadan imzaladığı bir kâğıt 'pencere yöntemi'yle senede dönüştürülerek 6 milyon 950 bin liralık meblağa kefil olarak gösterildi. Sahip olduğu her şeye haciz geldi.

"İstemeden de olsa ona imza atmıştım."

Show TV'den Serhat Alattinoğlu'nun haberine göre Akan şöyle konuştu: Rus asıllı bir kadın ile 2 yıl beraber yaşadım. Aramızda problemler çıktı. En son aramızda çıkan tartışmada 'Bak göreceksin ben yalnız değilim, bana sahip çıkan insanlar var. Senin yanına kalmayacak. Ayrılmadan önce son zamanlarda istemediğim halde internetten birkaç sipariş vermişti. İstemeden de olsa ona imza atmıştım.'

Pencere yöntemi nedir?

Show Haber'e konuşan Avukat Gülsen Sözer dolandırıcıların başvurduğu 'pencere yöntemi'ni şöyle anlattı: Size imzalayacağınız bir kâğıt getiriyorlar. O kâğıtta sizin imzaladığınız kısım kesilmiş oluyor. Altında da yapışkanla yapıştırılmış bir senet bulunuyor. Siz kargo veya başka bir evrağı imzalarken aslında senedi imzalamış oluyorsunuz.

İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Gazeteci Uğur Dündar ve Meteoroloji Uzmanı Orhan Şen'in Kar Kavgası
İzmir'de Menzil Şeyhinin Toplu Tövbe Görüntüleri Gündem Oldu
Yasaklı Madde Testi Pozitif Çıkan Yusuf Güney'den "Bana Cin Kavmi Yolladılar" Açıklaması
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
06.04.2022

Artık eve gelen kargo personeli imza değil tc kimlik no istiyor en fazla. İmza isteyen kargo firması kaldı mı

06.04.2022

Artık TC no'da istemiyorlar, telefona 4 haneli kod geliyor, o kodla teslim alıyorsunuz. TC no'yu herkese vermekte doğru değil.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ