Pençe-Kilit Operasyonu Bölgesinde 1 Asker Şehit Oldu, 2 Asker Yaralandı

Uzman Onbaşı Muhammed Karaçam Şehit Oldu

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde teröristlerce yapılan taciz atışı sonucunda, Uzman Onbaşı Muhammed Karaçam'ın şehit olduğu duyuruldu.

MSB'den yapılan açıklamada, 'Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde, 21 Eylül 2022 tarihinde, bir üs bölgemize teröristlerce yapılan taciz atışı sonucunda, kahraman silah arkadaşımız İs.Uzm. Onb. Muhammed KARAÇAM şehit olmuş, iki kahraman silah arkadaşımız da yaralanmış ve derhal hastaneye sevk edilerek tedavilerine başlanmıştır. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı silah arkadaşlarımıza acil şifalar dileriz' ifadeleri kullanıldı.

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
YORUMLAR

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun şehidimizin Ailesine Allahdan sabırlar diliyor. Teröristlere teröre destek veren savunan güzelleme yapan herkesin de Allah bildiğinin beterini yapsın tek parça halinde ölmek bile nasip olmasın. Mezarının bile olmasın kurda kuşa yem olun kemiklerinizi de sözde ana babalarinizin ellerine versinler. Geberin topunuz geberin

Yaralı kardeşlerime de acil şifalar diliyorum. Allah bir daha böyle bir şey yaşatmasın inşallah

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ