Pembe Ünal Her Yerde: Bindiği Otobüste Kızılcık Şerbeti'ni Andırmayan Anlar Yaşayan Kullanıcı

Ekranların sevilen dizilerinden Kızılcık Şerbeti karakterleri çoğu zaman gündelik hayatta karşımıza çıkabiliyor. Öyle ki @defsykwalkerr adlı bir kullanıcı, otobüste Pembe Ünal karakterinin neredeyse birebir aynısıyla karşılaştığı anısını X'te paylaşmış.

Ekranların sevilen dizilerinden Kızılcık Şerbeti öylesine gerçekçi karakterlerle bezenen bir dizi ki izleyiciler karakterlerin çoğunu çevresinde görebiliyor.

Dizilerde alışık olduğumuz klişeleri yıkan Kızılcık Şerbeti özellikler muhafazakarlığın kitabını yazan Ünal ailesiyle göze çarpıyor.

Özellikle dizideki Pembe Ünal karakterinin alkolsüz kolonyadan tutun da "kadının sesi erkeğe haram" söylemine kadar her bölüm izleyiciyi şaşırtan yeni iddialarda bulunuyor.

X kullanıcısı @defskywalkerr da otobüste yaşadığı ve Kızılcık Şerbeti benzeri bir olayı takipçileriyle paylaşınca Pembe Ünalların her yerde olabileceği aklımıza geldi.

Tabii söz konusu paylaşıma pek çok yorum geldi. İşte onlardan bazıları:

👇

👇

👇

👇

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Kızılcık Şerbeti'nde Pembe'nin 'Kadının Sesi Erkeğe Haramdır' Söylemine Sönmez'in Tepkisi Olay Oldu!
Pembe'nin Alkolsüz Kolonyasından Nilay'ın Türbe Yeşili Ojesine Kızılcık Şerbeti Ürünleri Gündem Oldu!
Ayakta Alkışlandı: Kızılcık Şerbeti'nde Atatürk'ü Anmayan İmamlara Tokat Gibi Gönderme!

Popüler İçerikler

Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
Tekirdağ'da İstismara Uğrayan 2 Yaşındaki Sıla Bebekle İlgili Korkunç Detaylar: Vücudunda Diş İzleri!
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
11.10.2023

safii mezhebiyse normaldir de bos otobus degilse illa ki temas oluyor, abdestini kesin tutmak istiyorsan taksiye bineceksin bagirmayacaksin teyzem🤠

şafi mezhebine göre karşı cinse dokunduğunda abdest gidiyor :D Ama bana bu mezheplerde saçma geliyor. İslam dini tek değil mi kardeşim, hanefi dokununca gitmiyo şafi dokununca gidiyor. Biri 10 rekat biri 5 rekat kılıyor falan falan.1500 yıldır bir dini yaşamayı öğrenemedik ne doğru ne yanlış kimse düşünmüyor. Hocanın biri çıkıyor wc girerken dua et diyor yok banyoda dua et cin gelirmiş :D Abi ne diyorsunuz ya bırakın milletin yakasını :D Bu arada Kızılcık şerbeti gerçek bildiğiniz o baskıları cart curt yaşayan bir sürü kadın var sadece KADIN var. Erkekler özgür her haltı yiyebilir hata yapsa da aman canım ne olmuş yani derler.

12.10.2023

Banyoda yada vcde dua edilmez girmeden önce bizi cinlerin vesvese ve şerrinden koru demen yeterli yoksa zaten vc ve banyoda onların yeri pis yerlerdir ve orda dua edilmez girmeden önce edilir ögrendigim kadarıyla söylüyorum

11.10.2023

abla nasıl bir duygu yaşadın da abdest gitti :)

12.10.2023

Bunun duyguyla alakası yok Şafi mezhebinde olanlar temas halinde olunca abdest bozuluyor mesela Hanefi mezhebinde Bi yerimiz kanayınca abdest bozulur ya onlarda çizme dolana kadar kan akarsa abdest bozulur diye biliyorum

TÜM YORUMLARI OKU (11)