Pelin Karahan Neden Ekranlarda Yok? Pelin Karahan'dan İtiraflar!

Pelin Karahan katıldığı programda neden ekranlarda olmadığına dair açıklamalarda bulundu. Ünlü oyuncu anne olduktan sonra yaşadığı zorluklardan bahsetti. Peki Pelin Karahan neden ekranlarda değil? İşte Pelin Karahan'ın yaptığı açıklamaların detayları...

Pelin Karahan BloombergHT TV'de katıldığı programda kariyerine ve aile hayatına dair açıklamalar yaptı.

Güzel oyuncu neden ekranlarda yer almadığı konusunda 'O artık anne oldu, çalışamaz, eşinin durumu da iyi zaten!' yorumları aldığını söyledi. Üstelik bu yorumların hemcinsleri tarafından yapıldığını ve kendisinin sektörde dışlandığını dile getirdi. Pelin Karahan ise bu söylemlerin kendisini yıldırmadığını belirtti.

"Ben zoru seçip işime devam ettim."

Pelin Karahan 2014 yılında Bedri Güntay ile dünya evine girdi. Ardından 2014 ve 2017 yıllarında çocukları Ali Demir ve Can Eyüp dünyaya geldi. Pelin ve Bedri çifti çocuklarının doğum günlerinde eğlenceli kutlamalar ve paylaşımlar yaparak herkesin dikkatini çekiyor.

"Başka bir ülkede dizi çektim, herkes de gördü."

Pelin Karahan, aldığı kötü yorumlar üzerine yaptığı işten vazgeçmediğini ve daha zorunu seçerek yurt dışı projesine gittiğini dile getirdi.

O dönemlerden sonra Kıbrıs: Zafere Doğru dizisinde İnci karakterini canlandıran Karahan, oyunculuğuyla tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı.

"Benim babam yok."

Başarılı oyuncu gençlik yıllarından beri görüşmediği babası için bu ifadeleri kullanmıştı. Annesiyle yaşadığı zorluklardan bahseden Karahan 'Dul bir kadın olarak yaşamak hiç kolay değil Türkiye'de' ifadelerini kullandı.

'Hep bir erkeğe ihtiyacım var sanıyordum' diyen Pelin Karahan, babasız büyümenin kendisinde nasıl bir his bıraktığından bahsetti. Güzel oyuncu babasız büyüdüğü için diğer erkeklere şımarıklık yapma hakkının olmadığını dile getirdi.

Pelin Karahan hangi projelerde yer aldı?

Pelin Karahan 2007-2011 yılları arasında yayınlanan Kavak Yelleri dizisinde Aslı karakteriyle ün kazanmıştı. Ardından Muhteşem Yüzyıl, Yeter, Yuvamdaki Düşman, Mavi Kelebekler ve Kıbrıs: Zafere Doğru adlı yapımlarda rol aldı.

Son zamanlarda yaptığı imaj değişikliğiyle de gündem olan Pelin Karahan'ın yakın zamanda bir projede yer alıp almayacağı ise merak konusu oldu.

Popüler İçerikler

Roma'da Evlenen Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım'ın Sade Nikahından İlk Görüntüler Geldi: Gelinlik Sınıfta Kaldı!
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
İşitme Testine Kürtçe Engeli: Türkçe Bilmeyen Kadına SRT Testi Yapılmadı